Velika nagradna igra
do 3 dana
  • Ženski pametni sat s Bluetooth pozivanjem, 1,19 inčni HD sat s dodirnim zaslonom ZO_BE1701028 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Novo

Ženski pametni sat s Bluetooth pozivanjem, 1,19 inčni HD sat s dodirnim zaslonom

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem

Availability: Nema na skladištu

Kod proizvoda: 2791534

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • ????Bluetooth podsjetnik za pozive i poruke????Upućujte ili primajte pozive izravno putem svog pametnog sata kako biste uvijek mogli ostati u kontaktu kada je korištenje mobilnog telefona nezgodno. Također možete primati SNS i SMS obavijesti na svoje zapešće, nikada nećete propustiti važne informacije ili obavijesti.
  • ????Alati za praćenje zdravlja i poboljšanje kvalitete sna????Sportski sat ima funkcije praćenja otkucaja srca, krvnog tlaka, kisika u krvi, ženskog fiziološkog ciklusa i sna, uvijek obratite pozornost na svoje zdravlje, ali podaci ne mogu koristiti samo kao medicinski standard, npr.
  • ????Moderan i jedinstven dizajn za kreiranje vlastitog stila????Bračanik pametnog sata niolina, opremljen s 36 svjetlucavih cirkona, savršen je dodatak za eleganciju i modu. Naš ženski pametni sat dolazi s 1 remenom od nehrđajućeg čelika, 1 silikonskim remenom, koje možete uskladiti prema svojoj odjeći, prilici, također možete prilagoditi brojčanik sata putem mobilne APLIKACIJE kako biste pokazali svoj stil.
  • ✨100+ sportskih načina rada i vodootporni fitnes sat✨Fitness tracker podržava više od 100 sportskih načina rada. Možete povezati GPS telefona i bilježiti podatke o dnevnim aktivnostima, kao što su koraci, kalorije, ruta vježbanja itd. Sportski sat je IP68 vodootporan, može se prati na ruke, može se nositi normalno (Napomena: sat ne sprječava vruću vodu, nemojte dopustiti da dođe u dodir s vrućom vodom)
  • ????Kompatibilnost i višenamjenski pametni sat????Ovaj mali sat od 1,19'' kompatibilan je sa sustavima mobilnih telefona Android 4.4/iOS 8.0 i novijim. Android pametni sat ima mnoge praktične funkcije, kao što su vremenska prognoza, upravljanje glazbom, glasovni asistent, male igrice, štoperica, budilica, svjetiljka, kalkulator i tako dalje mogu pružiti udobnost za vaš svakodnevni život. Moderan i vrhunski pametni sat iznenađenje je za vas, obitelj, ljubavnika ili prijatelje na poseban dan.


Raspakirano. Sat ne podržava češki jezik. Ne sadrži upute na češkom jeziku.

Dodatne informacije

Proizvođač Niolina
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije