Velika nagradna igra

Ideja da se stvori kupovna galerija ShipGRATIS.hr se u našim glavama rodila otprilike polovinom 2011. godine. Motiv je bio da stvorimo internet portal na kojem će korisnici moći da kupuju i robu niske novčane vrijednosti, a da poštarina pritom ne čini ogromni deo ukupnog iznosa. Ipak, nismo željeli da se zaustavimo na tome.

Postepeno smo otvorili prostor za affiliate partnere i prodavce robe koji na našoj platformi nude više od 150.000 aktivnih artikala. Također smo osigurali kvalitet korisničke podrške, jer smo ubijeđeni da je dobra komunikacija ključna za Vaše zadovoljstvo.

Od samog početka je proteklo dosta vremena

U međuvremenu smo dva puta prerasli naše poslovne prostore i otvorili smo više poslovnih prostora i skladišta u raznim državama.

U naš tim smo u posljednjih nekoliko godina primili mnogo novih kolega koji održavaju našu kupovnu galeriju. Kod nas trenutačno radi više od 100 zaposlenih iz 11 država svijeta.

S vremena na vrijeme, nađemo sebi vremena i za odmor. Rado organizujemo izgradnju tima (vikend u planinama, wakeboarding, laser game, druženje u kafani...). Redovno se sastajemo i na popularnom balu Priatelja ATELI.

Svake godine rastemo

Nikad nismo htjeli dopustiti da nas granice ograniče. Osnovnom češkom i slovačkom tržištu su se vremenom pridružili Mađarska, Rumunija, Bugarska, Poljska, Ukrajina, Rusija, Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Turska i Slovenija.

Partnerski skladišni centri

Osiguravaju brzu dostavu po cijeloj Evropi. Partnerske skladišne centre imamo u Češkoj, Mađarskoj i Bugarskoj. Sopstvene i partnerske administrativne centre sa kolegama koji se staraju o našim korisnicima, imamo u Češkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj i u Kini.

Funkcioniramo kao platforma za dobavljače, zahvaljujući kojim Vam možemo svaki dan dostavljati nove proizvode. Trenutačno usko surađujemo sa više od 150 dobavljača iz Azije i Evrope. Neki otpremaju robu sa svojih skladišta, dok drugi koriste naše partnerske skladišne centre (u Češkoj, Bugarskoj i Mađarskoj).

Svakodnevno se na našoj stranici dodavaju desetine novih proizvoda a svakog mjeseca, naša ponuda raste za nekoliko tisuća artikala.

 

 

Iako se neprestano razvijamo, stalno se držimo našeg prvobitnog plana: pružiti Vam mogućnost da naručite ekskluzivnu robu sa visokim standardom ostalih usluga i to sve bez poštarine. I dalje se trudimo da poboljšamo kvalitet usluga i da širimo poslovanje u druge zemlje.

Svejedno da li ste novi korisnik ili nam se redovno vraćate, zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju. Već sada se radujemo na ono što nas čeka dalje.

Lukáš Česal & Tomáš Česal

osnivači portala PoštovnéZDARMA.cz/ShipGratis.com