Velika nagradna igra
do 3 dana
  • SLOBODNO STOJEĆI ZAUSTAVNIK ZA VRATA ZO_274946 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

SLOBODNO STOJEĆI ZAUSTAVNIK ZA VRATA

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem

Availability: Nema na skladištu

Kod proizvoda: 2786150

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Predstavljamo naš elegantan i praktičan baršunasti graničnik za vrata , koji ne samo da učinkovito zaustavlja vrata, već i dodaje šarm i stil vašem interijeru. Zahvaljujući mekanom baršunastom materijalu, ovaj čep nije samo funkcionalan, već je i ugodan na dodir .

Visoka kvaliteta izrade: Naš baršunasti čep za vrata izrađen je od visokokvalitetnih materijala, što osigurava dug život i dugotrajnu upotrebu. Njegova čvrsta konstrukcija jamči učinkovitu zaštitu vaše unutrašnjosti od lupanja vratima i slučajnog zatvaranja.

Elegantan dodatak: zahvaljujući baršunastom dizajnu, ovaj graničnik za vrata dodaje eleganciju i sofisticiranost vašem interijeru. Njegov fini i mekani materijal savršeno se slaže s različitim stilovima uređenja, dodajući udobnost i klasični šarm.

Praktična ručka: Naš graničnik za vrata opremljen je praktičnom ručkom koja olakšava nošenje i postavljanje na pravo mjesto. Možete ga jednostavno premještati između različitih vrata u vašem domu, uredu ili hotelu kako biste osigurali pouzdanu zaštitu i udobnost.

Univerzalna uporaba: Ovaj baršunasti zatvarač za vrata izvrstan je za razne prostore. Možete ga koristiti kod kuće, u uredu, u hotelima ili bilo gdje gdje želite spriječiti slučajno zatvaranje vrata. Zahvaljujući univerzalnoj veličini od 15x15x9 cm, odgovara većini standardnih vrata.

Jednostavan za korištenje: Korištenje našeg graničnika za vrata vrlo je jednostavno. Samo ga postavite ispod vrata i mekani baršun će ga nježno učvrstiti u otvorenom položaju. Ne morate brinuti o udubljenjima ili oštećenjima jer baršun štiti površinu vrata.

Nemojte dopustiti da se vrata slučajno zatvore i stvaraju glasne zvukove. Naš baršunasti graničnik za vrata ne samo da učinkovito obavlja svoju zadaću, već i dodaje šarm i stil vašem interijeru.



Samostojeći graničnik 16 cm

Dodatne informacije

Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije