Velika nagradna igra

Prodavač LEVNO seli skladište, pošiljka će kasniti 4-5 dana. Hvala na razumijevanju.

do 5 dana
  • Dashcam - Kamera za automobil ZO_276077 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Novo

Dashcam - Kamera za automobil

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač:

Dostava po pravilu oko 5 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 7 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2785448

Uobičajena cijena:
108,74 €
PREOSTALO:
5 kom.
AKCIJSKA CENA:
70,68 € (532,54 kn)
PREOSTALO:
5 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • 【Dashcam Car Front Rear & 360° Rotation】 Dashcam Dual dolazi sa zasebnom stražnjom kamerom koja je povezana s prednjom kamerom automobila pomoću kabela dugog 7 metara. Prednja i stražnja kamera mogu se montirati zasebno, kako za istovremeno tako i za zasebno snimanje s prednje i stražnje strane. Prednja kamera nudi horizontalnu rotaciju od 360°, dok se stražnja kamera može okrenuti okomito za 90° kako bi odgovarala vašim potrebama snimanja.
  • 【Kamera na kontrolnoj tabli s Wi-Fi mrežom i bežičnim prijenosom podataka】Kamera na kontrolnoj tabli ima ugrađen WiFi. Prvo, možete preuzeti našu vlastitu APLIKACIJU "Avylet". Zatim povežite WiFi kamere putem aplikacije. Kamera na kontrolnoj tabli omogućuje vam pristup kameri na kontrolnoj tabli putem vašeg iOS ili Android telefona. Možete olakšati preuzimanje i dijeljenje datoteka. Možete jednostavno promijeniti postavke kao što su vrijeme snimanja, razlučivost i osjetljivost na vašem telefonu.
  • 【4K+1080P kvaliteta slike & super noćni vid & WDR】Kamera na kontrolnoj ploči ima 6-slojnu HD leću i WDR tehnologiju. Prednja i stražnja kamera na ploči s instrumentima pružaju kristalno čist video i kvalitetu slike danju i noću. WDR funkcija uravnotežuje svjetlinu u tamnim ili jarko osvijetljenim područjima. Prednja kamera podržava Full HD 4K video snimanje i oštrija je od 1080P. Nakon povezivanja s aplikacijom, kamera će se automatski prebaciti na 1080P+1080P.
  • 【G-Senzor & Snimanje u petlji】U slučaju sudara vozila, Car Dash Cam će automatski spremiti i zaključati trenutno snimljene važne snimke, koje se mogu koristiti kao dokaz u slučaju nesreće. Car Dash Cam kruži kroz snimljene datoteke na mikro SD kartici i briše otključane datoteke kada se memorijska kartica napuni. Kompatibilan sa SD karticama do 128 GB (nisu uključene)
  • 【24-satni nadzor parkiranja】Kada detektira kretanje ispred vašeg parkiranog vozila ili automobil pretrpi udarac, automatski će se uključiti i snimati što se događa. Neprestano nadzirući okolinu, možete snimati videozapise s vremenskim odmakom čak i kada vozite svoj auto, parkirajte vozilo. Za korištenje funkcije 24-satnog nadzora parkiranja izradit će se ACC hardwire kit za zaštitu od preniskog napona.
  • 【Vrlo kompaktan i diskretan dizajn i LCD zaslon od 2" i široki kut od 170°】 LCD zaslon od 2" na kameri na kontrolnoj tabli omogućuje vam praktičan pregled snimaka. Mali automobil s on-board kamerom može se diskretno smjestiti iza retrovizora, a da ga potencijalni lopovi ne otkriju. Sa širokokutnom prednjom kamerom od 170° i stražnjom širokokutnom kamerom od 150° imate širi kut gledanja.
  • 【Superkondenzator i usluge】Dashcam sadrži superkondenzatore, baterije nisu uključene. Superkondenzatori imaju visoku energetsku učinkovitost i širok raspon radnih temperatura. Za razliku od nekih vrsta baterija, superkondenzatori mogu raditi u širokom rasponu temperatura, i na ekstremnoj hladnoći i na vrućini.



Dashcam auto s prednjim i stražnjim 4K/1080P, WiFi auto kamera sa snimanjem u petlji, APP kontrola, 170° širokokutni i super noćni vid, WDR, G-senzor, 24-satno praćenje parkiranja/detekcija pokreta, super kondenzator

Raspakirano. Ne sadrži upute na češkom jeziku. Oštećen paket.

Obnovite robu. Može imati manje kozmetičke/mehaničke nedostatke koji ne utječu na funkcionalnost proizvoda.

Dodatne informacije

Proizvođač Avylet
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije