Velika nagradna igra
do 3 dana
  • Komplet od 3 knjige - Najbolje štivo na svijetu ZO_189129 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Komplet od 3 knjige - Najbolje štivo na svijetu

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač:

Dostava po pravilu oko 3 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 5 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2784451

Uobičajena cijena:
9,74 €
PREOSTALO:
18 kom.
AKCIJSKA CENA:
6,33 € (47,69 kn)
PREOSTALO:
18 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

knjiga br.1

Jeffery Deaver: Zapadakov

Kalifornijska istražiteljica Kathryn Dance, specijalistica psihologije kriminalaca, zbog profesionalne pogreške premještena je na nižu poziciju i sada ponovno kao obična policijska službenica raspoređena na rutinsku istragu požara u popularnom country klubu Zapadákov, gdje je nekoliko osoba spaljeni su do smrti. Kao velika stručnjakinja za govor tijela, Kathryn uključuje svoj istrenirani instinkt i u trenu joj je jasno da se ne radi o običnoj vatri.


Ruth Ware: Crna šuma svuda okolo

Dvadesetšestogodišnja Nora, koja živi sama u Londonu i piše detektivske priče, dobiva neočekivani poziv na predsvadbenu zabavu svoje bivše dobre prijateljice Clare koju nije vidjela deset godina. S nekoliko drugih Clarinih prijatelja, ona se nađe u neobičnoj kući usred šume negdje u engleskom selu. I od prvog trenutka žali što je prihvatila poziv. Sve je loše i bit će još gore. Teško pretučena, Nora završi u bolnici i samo uz velike napore pretražuje u sjećanju što se zapravo dogodilo tog vikenda.


Peter Lovesey: Do mrtvih

Nevjerojatno otkriće kradljivca automobila Dannyja Stapletona u prtljažniku ukradenog BMW-a dovelo ga je do najvećeg nereda u njegovom životu. U obližnjem Chichesteru nestala je profesorica likovnog u prestižnoj ženskoj školi, no za nju je u tren oka pronađena sjajna zamjena: Tom Standforth živi sa svojim bogatim ocem u obližnjem stambenom naselju, a sve djevojke iz već mu padaju gornje godine. Što bi moglo povezati ova dva različita događaja u području policije Sussexa? Inspektor Peter Diamond stupa na scenu.


Lee Robinson: Zagovornik pasa

Kad javnoj braniteljici i odvjetnici za obiteljsko pravo Sally Baynard dodijeli slučaj koji vodi njezin bivši suprug, ona se nađe zastupajući neobičnog klijenta... psa. Ali ovo stvorenje po imenu Sherman, uhvaćeno usred žestoke svađe između para koji se razvodi, zapravo je najmanja Sallyna briga. Nosi se s bujicom slučajeva, brine za svoju ostarjelu majku, a također mora odlučiti ima li vremena za ljubav usred svega toga - i želi li je doista.

Knjiga br.2

Nelson DeMille: Sjajni anđeo

Detektiv John Corey ovoga je puta na posebnoj misiji: trebao bi na tajnom zadatku pratiti stanovitog ruskog "diplomata". Međutim, ta osoba po imenu Vasilij Petrov zapravo je visokopozicionirani član ruske obavještajne službe. I jasno je da nešto namjerava na američkom tlu. To bi mogao biti samo flert na Hogofogo partyju na Long Islandu s hrpom istočnoeuropskih ološa. Ili bi to također mogla biti tajna misija koja ide ravno u srce života u Sjedinjenim Američkim Državama. Vrijeme otkucava, sat otkucava svaku preostalu napetu sekundu dok John Corey ne otkrije što se ovdje zapravo događa.


Jojo Moyes: Djevojka koju ste ostavili

Francuska 1916. Prvi svjetski rat je u punom jeku. Sofie Léfevre čini sve što može kako bi zaštitila svoju obitelj dok se njezin voljeni suprug Édouard, slikar, bori na prvoj liniji bojišnice za domovinu. Ali kada Sofia dobije naredbu da služi njemačkim časnicima koji iz noći u noć hrle u njezin hotel, krhka sigurnost njezina doma biva ugrožena. A onda, kada novi zapovjednik jednog dana ugleda Sophien portret koji je naslikao njezin suprug Édouard, rađa se opasna opsesija. Sofia je prisiljena donijeti strašnu odluku. Odluka koja će imati svoje posljedice stoljeće kasnije.


SJ Watson: Drugi život

Voli svog muža – opsjednuta je strancem. Ona je odana majka puna ljubavi - spremna izgubiti sve. Ona zna što radi - potpuno je izvan kontrole. Ona je nevina – ona je najveća grešnica. Ona živi dva života - i oba može izgubiti... Julia je shrvana viješću o iznenadnoj smrti svoje mlađe sestre u Parizu. Neće se smiriti dok ne otkrije što se stvarno dogodilo, pa uranja u Katein svijet: zalazi u sumnjive, mračne kutove internetskih pričaonica, gdje ništa nije onakvim kakvim se čini. Julia shvaća da bi je ovo putovanje moglo odvesti na krivi put i lišiti je svega što joj je drago. Ali on si ne može pomoći - ne može to zaustaviti...


Tom Michell: Što me naučio pingvin

Kad učitelj Tom Mitchell izvuče pingvina iz gnjecave naftne mrlje s obale Urugvaja, nema pojma što bi s njim. Odnese ga u apartman, očisti, no nakon što ga vrati na plažu, pingvin se odbija vratiti u ocean. Tom nema izbora: nema izbora nego prokrijumčariti pernate preko granice u Argentinu i povesti ga sa sobom u prestižni internat koji trenutno naziva svojim domom. I tako počinje dirljiva priča o jedinstvenom pingvinu koji se prilagođava životu u internatu. Bilo kao maskota tima ili izvanredni trener plivanja, pingvin Juan Salvado mijenja živote svima oko sebe.

Knjiga #3

Joseph Finder - Zamjena:

Sve počinje kada avion Michaela Tannera zamalo odleti. U bjesomučnom pokušaju da što prije prođe sigurnosnu provjeru, slučajno uzme tuđi laptop iz pojasa i tu grešku shvati tek kod kuće. Istodobno, podlegne svojoj urođenoj znatiželji i otkrije da bilježnica pripada američkom senatoru i sadrži striktno   tajni dokumenti. Pri čemu je neizbježno uvučen u suptilnu igru mačke i miša, u kojoj pobjednik uzima sve, a gubitnik možda uopće neće preživjeti.

Mary Alice Monroe - kuća na plaži za iznajmljivanje:


Poetično nazvana At the Primroses, kuća je mala, tiha kućica u obalnoj ravnici Južne Karoline i savršeno mjesto za Heather Wyatt da provede ljeto stvarajući naručene slike obalnih ptica. Iako već ima dvadeset i šest godina, patološki je sramežljiva, još uvijek pod očevom skrbi i osjeća se izgubljeno u svijetu i životu. Možda zahvaljujući vremenu koje provede sama u kući i neko vrijeme stoji na vlastitim nogama, konačno postane osoba kakva želi i treba biti.

Hallie Ephron - You'll Never Know, Girl:


Kad je Lisa imala sedam godina, izgubila je svoju mlađu sestru Janey. Samo je na trenutak pobjegla iz vrta u kojem su se oboje igrali lutkama koje im je izradila majka, poznata umjetnica. Kad se vratila u vrt, mlađa sestra je nestala sa svojom lutkom. Na dan tužne obljetnice, četrdesetogodišnja majka daje oglas u lokalnim novinama i obećava nagradu za pronalazak. Napokon ulazi gospođa sa slomljenom lutkom. Nevjerojatno je sličan izgubljenom. Hoće li ih odvesti do odredišta?

Clare Swatman - Prije nego odeš:


Svijet mlade Londončanke Zoe se srušio. Njezin suprug Ed iznenada je umro, a njegova smrt boli još više jer nije imala vremena posljednji put mu priznati svoju duboku ljubav. Ali što ako je dobila priliku? Ili uopće: što da je na svim raskrižjima zajedničkog života dobila još jednu priliku, priliku da donese bolju odluku kako bi njihov brak postao još mirnije utočište ljubavi? Može li uopće spriječiti Edovu smrt? Ova pitanja drže Zoe budnom.



Komplet od 3 knjige - Najbolje štivo na svijetu

Dodatne informacije

Proizvođač Skraćena verzija
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije