Velika nagradna igra
do 3 dana
  • Vjetroturbine Jooheli, tjerač ptica, 10 komada u pakiranju ZO_211316 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Vjetroturbine Jooheli, tjerač ptica, 10 komada u pakiranju

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem

Availability: Nema na skladištu

Kod proizvoda: 2784393

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • 【Materijal visoke kvalitete】Štitnik od vjetra izrađen je od čvrstog PVC materijala koji nije lako stariti i otporan je na koroziju te se može koristiti dugo vremena. Zaštita od sunca i vode, čak i kada je izložena sunčevoj svjetlosti ili kiši, može biti reflektirajuća učinkovitost dugi niz godina.
  • 【Siguran i ekološki prihvatljiv】 Jednostavan i prihvatljiv za vjetar i životinje, ovaj uređaj za odvraćanje ptica pomoći će vam riješiti probleme s pticama i stvoriti mirno okruženje. Duboke ptice na ekološki način koji ne šteti okolišu i životinjama.
  • 【Pomagač u vrtu】Reflektirajuća vjetrenjača je dobar pomagač poljoprivrednicima i vrtlarima protiv ptica, zaštitite svoje biljke od ptica, zaštitite svoj vrt, voće, drveće, biljke i povrće. Prekrasan automobil vjetar može se koristiti kao igračka za djecu ili kao ukras za vrtove, dvorišta, balkone i krovove.
  • 【Upotrebe】Zaštita od vjetra je praktična i dekorativna. Može se koristiti za finu zaštitu riže i može se postaviti izravno na mekani pod ili pričvrstiti na grane ili ograde. Široko se koristi za voćnjak, igračke, rukotvorine itd.


  • 【Učinkovito sredstvo za tjeranje ptica】 Naša reflektirajuća ukrasna struna za vjetar koristi kretanje vjetra i refleksiju svjetla kako bi otjerala ptice iz svakog kuta. Ventilacijske zavojnice i sunčeva svjetlost se okreću čak i uz lagani vjetar, a sunčeva svjetlost se reflektira u stupove kako bi stimulirala ptice i držala ih podalje od ptica.

Dodatne informacije

Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije