Velika nagradna igra
do 3 dana
  • Video oprema za pametni telefon sa svjetlom ZO_216038 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Video oprema za pametni telefon sa svjetlom

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 3 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 5 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2784152

Uobičajena cijena:
64,54 €
PREOSTALO:
5 kom.
AKCIJSKA CENA:
41,95 € (316,07 kn)
PREOSTALO:
5 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • Novo prstenasto svjetlo za selfije: Svjetlina iphone video kompleta može se glatko podešavati u rasponu od 20%-100%, temperatura boje može se glatko podešavati u rasponu od 2500K-9000K s visokim indeksom prikaza od CRI90+. Podesite od toplog svjetla (narančasto) do hladnog svjetla (bijelo) za savršen ton kože i usklađivanje s tonom vaše kože. Neka vaši objekti izgledaju prirodnije, privlačnije i realističnije.
  • Napunite svoj telefon: Ovaj pametni videouređaj sa svjetlom može se koristiti kao power bank za punjenje drugih uređaja tijekom vlogiranja. Ugrađena baterija velikog kapaciteta od 5000 mAh, podržava QC/PD tehnologiju brzog punjenja, potrebno je samo 3 sata da se potpuno napuni i može se koristiti neprekidno 1,5 sat pri maksimalnoj svjetlini.
  • Odvojivi daljinski upravljač: Uključite Bluetooth na telefonu, a zatim spojite "Ulanzi U-Rig Light". Nakon povezivanja pritisnite kontrolnu tipku za bežično upravljanje mobilnim telefonom za snimanje slika i video zapisa. Podržava bežično daljinsko snimanje do 20 m/65 stopa, što je vrlo pogodno za snimanje na otvorenom.
  • Višenamjenska kopča za mobilni telefon: Ulanzijev inovativno dizajnirani U-Rig Light držač za mobilni telefon ima dvije rupe s navojem od 1/4" koje podržavaju okomito i vodoravno snimanje mobitelom, a možete ih jednostavno mijenjati po želji. Raspon mobilnog telefona kopča je 65 -90 mm/2,56”-3,54”, a opruga se koristi za širenje i skupljanje kako bi se vaš mobilni telefon bolje zaštitio od pada.
  • Bogato proširenje: Postoje 3 držača hladnih cipela na vrhu ovog video rasvjetnog uređaja za telefon, možete pričvrstiti dopunska svjetla, mikrofone ili držače za ručke, itd. Na dnu i sa strane postoji rupa s navojem od 1/4" koja može biti postavljen na tronožac za radnju uživo. Osim toga, usvojili smo dizajn donjeg nosača, može se sklopiti i rotirati, otvoriti kako bi radna površina bila stabilnija.


ULANZI Smartphone Video Rig, lagani mobilni telefon U-Rig Ručno stabilizatorsko prstenasto svjetlo 2500K-9000K CRI 90+ za snimanje uživo Steam YouTube video snimanje, s 5000mAh ugrađenom baterijom

raspakiran

Obnovite robu. Može imati manje kozmetičke/mehaničke nedostatke koji ne utječu na funkcionalnost proizvoda.

Dodatne informacije

Proizvođač Ulanz
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije