Velika nagradna igra
do 3 dana
  • 3 u 1 usisavač za računalo ZO_273140 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

3 u 1 usisavač za računalo

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem

Availability: Nema na skladištu

Kod proizvoda: 2783920

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • [AŽURIRANI ZAPRŠIVAČ ZA ZRAK] Kao ažurirani zaprašivač na komprimirani zrak, nema više curenja zraka. Također možete koristiti ovaj zračni čistač za prašinu za otpuhivanje prašine s računala uz veću učinkovitost u usporedbi s drugim čistačima za prašinu. PeroBuno čistač tipkovnice usvojio je punjivu bateriju i bežični dizajn, koji je prenosiv za čišćenje stola, prijenosnog računala, računala, računala i tako dalje.
  • [MOĆAN MINI USISAVAČ] PeroBuno mini usisavač za automobil pomoći će vam da jednostavno riješite teško dostupne probleme i riješite se zapetljanih i glomaznih kablova. Ovaj mini usisavač dobar je za usisavanje kutova računala, tipkovnica, kauča ili sjedala automobila. To je veća snaga usisavanja koja može lako i učinkovito očistiti duboku prašinu.
  • [PROČISTAČ ZRAKA ZA PONOVNU UPOTREBU I MINI USISAVAČ] Zaboravite jednokratnu prašinu na komprimirani plin. Više vam ne trebaju jednokratne zračne posude jer ovu mješalicu za prašinu možete koristiti koliko god puta želite. Usisavač dolazi s punjivim baterijama od 6000 mAh koje nude sustav brzog punjenja od 10 W koji se u potpunosti puni u samo 3 sata i radi do 25 minuta odjednom, čak i pri najvećoj snazi.
  • [VISOKA CIJENA] Kupite tri vrste različitih mlaznica i mini četku odjednom i recite zbogom jednokratnim limenkama zraka koje će vam uštedjeti mnogo novca. 3-u-1 višenamjenski dizajn uz povoljnu cijenu čini ovaj čistač tipkovnice savršenim poklonom za vaše prijatelje ili članove obitelji.
  • [BEZ GLATKOG UČINKOVITOG DIZAJNA] Ovaj bežični čistač zraka ima tri različite mlaznice, jednu za način rada puhanja, jednu za način rada usisavanja i drugu za način rada zatvaranja hrane. Ako se tvrdokorne čestice prašine talože u vašem računalu, šivaćim strojevima ili drugim dodacima, možete ih brzo i učinkovito očistiti usisivačem za tipkovnicu bez puno problema.
 
Boja: osnovna-crna
 
Ocjena PenBuno
Posebna značajka Prijenosni, lagani, kompaktni, HEPA
Vrsta filtra HEPA filter
Uključene komponente Usisavač, spremnik za prašinu, duga ravna usisna mlaznica, mini četka, mlaznica za ispuštanje zraka, mlaznica za puhanje zraka, linija za punjenje, korisnički priručnik Usisavač, spremnik za skupljanje prašine, duga ravna usisna mlaznica, mini četka, mlaznica za ispuštanje zraka, mlaznica za zrak, punjenje linija, korisnički priručnik


PeroBuno 3 u 1 računalni usisavač

Raspakirano.

Obnovite robu. Može imati manje kozmetičke/mehaničke nedostatke koji ne utječu na funkcionalnost proizvoda.

Dodatne informacije

Proizvođač PenBuno
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije