Velika nagradna igra

Prodavač LEVNO seli skladište, pošiljka će kasniti 4-5 dana. Hvala na razumijevanju.

do 5 dana
  • Usisavač za auto ZO_267416 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Usisavač za auto

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 5 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 7 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2783181

AKCIJSKA CENA:
41,95 € (316,07 kn)
PREOSTALO:
5 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • Mini usisavač 6-U-1: To je usisivač za automobil, pumpa za zrak, pumpa za napuhavanje, puhalo, LED svjetiljka i SOS svjetlo u nuždi u jednom dizajnu. Dolazi s 4 univerzalne mlaznice, prikladne za većinu proizvoda na napuhavanje, kao što su madraci na napuhavanje, kreveti na napuhavanje, plovci za bazen, jastuci za spavanje, prstenovi za plivanje, namještaj za napuhavanje, gumenjaci za bazene i druge igračke na napuhavanje. Dodatno opremljen priloženim crijevom i 2-u-1 mlaznicom za pukotine za jednostavno čišćenje uskih mjesta u vašem domu ili automobilu s kojima drugi veliki usisavači imaju problema.
  • ✅ Snažan, ali tih motor od 120 W: WADEO usisavač za automobil može ubrzati do 90 000 okretaja u minuti i pruža dvije razine ciklonskog usisavanja: Eco-10000 Pa i Max-18000 Pa za lako rješavanje malih nereda. Baterija velikog kapaciteta od 8000 mAh nudi 25 minuta dulji rad s mnogo manje buke ispod 65 dB, čineći čišćenje mnogo lakšim i zabavnijim.
  • ✅ Praktičan gumb za pražnjenje jednim klikom: Spremnik za prljavštinu velikog kapaciteta od 5 tečnih oz/150 ml je proziran, tako da možete lako vidjeti kada ga trebate isprazniti. Poklopac kante se automatski otvara jednim pritiskom i brzo prazni spremnik za prašinu bez dodirivanja nereda.
  • ✅ Ultra tanak i lagan dizajn od 1,3 LB: Bežični dizajn s tankom i laganom konstrukcijom nudi WADEO bežičnom usisavaču udoban zahvat i lakši rad, dugotrajnu upotrebu bez boli, više nije vezan ladicom, lako se posprema bilo gdje.
  • ✅ 3-u-1 HEPA filter: Wadeo prijenosni bežični usisivač za automobil opremljen je s tri sloja filtera koji se mogu ukloniti, prati i ponovno koristiti, uključujući metalni filter, HEPA filter i spužvasti filter, koji može filtrirati 99,99% prašine i zaštitite motor od prašine Oštećen finim česticama. Nudimo i dodatni zamjenski HEPA filter tako da ga možete zamijeniti u bilo kojem trenutku.



WADEO Usisavač za automobil Bežični ručni usisavač Usisavač za automobil Prijenosni bežični 18KPa Snažno usisavanje 6 u 1 odstranjivač prašine i puhalo zraka i ručna pumpa i LED i SOS svjetlo za automobil

Raspakirano. Ne sadrži upute na češkom jeziku.

Obnovite robu. Može imati manje kozmetičke/mehaničke nedostatke koji ne utječu na funkcionalnost proizvoda.

Dodatne informacije

Proizvođač Gaziti
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije