Velika nagradna igra
do 3 dana
  • Automatsko miješanje karata od 1 do 6 špilova ZO_9968-M6481 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Automatsko miješanje karata od 1 do 6 špilova

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem

Availability: Nema na skladištu

Kod proizvoda: 2782552

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • [Višenamjenski] - Ovaj uređaj za miješanje karata prikladan je za 99% igraćih karata (90mm*65mm ispod) na tržištu.   Prikladno za uobičajene karte za poker, bridž, biciklističke karte, UNO karte, društvene karte za igranje uloga, itd. Može oprati ČETIRI para karata odjednom.   Prikladno za kod kuće, zabave, sastanke, natjecanja.
  • [USB-C i napajanje s baterijom] - Ovaj uređaj za miješanje karata za igru može se spojiti na powerbank (preporučena snaga iznad 10 W, Type-C kabel je uključen) kako bi se osiguralo dovoljno trajanje baterije, a također podržava paket od 4 baterije C (nisu uključene) komponenti) kako bi zadovoljili različite scenarije.
  • [Kontrola jednim prstom] - ovom miješanju karata za poker potreban je samo jedan prst da pritisne prekidač za automatsko miješanje karata, nasumično miješanje je bolje od ručnog, može spriječiti ručno varanje.   Jednostavan za korištenje, dizajniran je za pacijente s artritisom i starije osobe.
  • [Dizajn od drvenih vlakana i visokokvalitetni materijal] - Ovaj stroj za miješanje karata koristi poboljšani i ojačani PC materijal, više protiv pada i kompresije, kreativan dizajn od drveta, vrhunski i lijep.


Ovaj mješač karata prikladan je za 99% igraćih karata (90mm*65mm ispod) na tržištu.   Prikladno za uobičajene karte za poker, bridž, biciklističke karte, UNO karte, društvene karte za igranje uloga, itd. Može oprati ČETIRI para karata odjednom.   Prikladno za kod kuće, zabave, sastanke, natjecanja.

Dodatne informacije

Proizvođač HJC
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije