Velika nagradna igra
do 3 dana
  • Bežični ručni usisavač WADEO, usisavač za auto ZO_267425 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Bežični ručni usisavač WADEO, usisavač za auto

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 3 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 5 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2782099

Uobičajena cijena:
54,34 €
PREOSTALO:
5 kom.
AKCIJSKA CENA:
35,32 € (266,12 kn)
PREOSTALO:
5 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • 【Snažno usisavanje od 15000 PA】Ovaj bežični usisivač s motorom bez četkica izrađen je od visokokvalitetne zrakoplovne legure. Ima dvostruki dizajn lopatica turbine s brzinama do 35.500 okretaja u minuti, pružajući snažno usisavanje od 15.000 PA koje s lakoćom čisti mrlje, velika i mala područja. Lagan i male veličine jednostavan je za korištenje čak i za djecu.
  • 【3 u 1 usisavanje, puhanje i pumpanje】WADEO auto usisivač s motorom bez četkica koji čini usisavanje, puhanje i usisavanje jednako moćnim! Ručni bežični usisavač opremljen četkom i mlaznicom za jednostavno čišćenje mrvica, prašine ili životinjske dlake u pukotinama. Ima 2 razine 12000PA i 15000PA koje mogu raditi kao ventilator za roštilj i pumpa za napuhavanje guma. Kupite sada bežični usisavač i istražite brojne namjene; idealan je dodatak vašem automobilu, domu ili uredu.
  • 【Podatkovni kabel tipa C i dugo trajanje baterije】WADEO Mini usisavač ima ugrađenu bateriju od 4000 mAh, koja je prošla testove ciklusa punjenja kako bi se osigurala sigurnost u uporabi. Bežičnom usisivaču za automobil potrebno je 3-4 sata da se napuni i omogućuje 20-25 minuta korištenja kako bi zadovoljio vaše potrebe čišćenja. Napon od 7,4 V i kabel za punjenje Type-C omogućuju vam punjenje usisavača automobila u vašem automobilu ili bilo gdje drugdje.
  • 【Lagani i perivi HEPA filtri】Ovaj usisavač za automobil težak je samo 0,84 funte, lakši je od boce Fante, što vam omogućuje čišćenje bez umora. Prijenosni usisavač za automobile s kantom za smeće velikog kapaciteta od 0,5 L zahtijeva manje pražnjenja, a HEPA filtar za višekratnu upotrebu može se prati i sušiti na zraku. Učinkovito čišćenje vodi do elegantnog života. Kupite sada ručni usisavač i uživajte u njemu.
  • 【5 dodataka po izboru】Četka s usisnom mlaznicom ima dvostruku funkciju usisavanja i brisanja, koje su prikladne za čišćenje prašine s površine jastuka, podloge, tipkovnice i izlaza klima uređaja; Instalirajte otvor za puhanje iza ručnog usisavača, prikladan za glavno računalo, tipkovnicu, puhanje prašine na leću kamere; Ugradite četku za pod na prednju stranu ručnog usisavača, koja je prikladna za čišćenje poda, prtljažnika, madraca, kauča i svih vrsta velikih ravnih površina.



WADEO bežični ručni usisavač 15000Pa Usisavač za automobil velike snage Ručni usisavač Usisavač za automobil s puhalom, bežični usisavač za kućne ljubimce i ured

Raspakirano.

Obnovite robu. Može imati manje kozmetičke/mehaničke nedostatke koji ne utječu na funkcionalnost proizvoda.

Dodatne informacije

Proizvođač Gaziti
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije