Velika nagradna igra
do 3 dana
  • Lopta za fitness ZO_98-1E11905 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Lopta za fitness

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem

Availability: Nema na skladištu

Kod proizvoda: 2781945

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Vježbajte kondicioniranje kod kuće s Tunturi joga loptom. Jednostavno napuhajte fitness loptu i odmah počnite vježbati. Poboljšajte svoju koordinaciju, ravnotežu i snagu dok radite ili vježbate s ovom loptom za fitness. Idealan za dom, ali se također široko koristi u jogi, teretanama i centrima za rehabilitaciju.

Udobno sjediti? Želite poboljšati ravnotežu, koordinaciju i snagu? S ovom Tunturi loptom za fitness na napuhavanje sve je moguće. Gimnastička lopta je pogodna za izvođenje raznih fitness vježbi za jačanje i istezanje mišića. Lopta za fitness je idealna za kućnu upotrebu, ali se također široko koristi u jogi, teretanama i centrima za rehabilitaciju. Također možete sjediti na lopti za vježbanje iza radnog stola ili ispred TV-a. Budući da vaše tijelo uvijek mora pronaći pravu ravnotežu, nesvjesno jačate svoje mišiće i poboljšavate svoje držanje. Lopta za teretanu je na napuhavanje i možete je napuhati koliko želite.

Prednosti Tunturi fitness lopte
✓ Poboljšava vašu ravnotežu, snagu i koordinaciju
✓ Za jačanje i istezanje mišića
✓ Na napuhavanje i lagan

Trenirajte svoje mišiće i poboljšajte svoje držanje uz ovu praktičnu Tunturi fitness loptu. Naručite brzo!

Uključujući besplatnu aplikaciju Tunturi Training
Tražite pomoć, inspiraciju ili motivaciju za svoj trening? Na Tunturi Trainingu pronaći ćete tisuće animiranih fitness vježbi, vodiča i videozapisa o vježbama. To će vam pomoći da izvučete najviše iz sebe i svojih Tunturi proizvoda.

Možete trenirati solo i kreirati vlastite planove treninga, ali i pratiti grupne lekcije i koristiti zajednicu. Knjižnica se redovito ažurira, tako da uvijek možete pronaći nove izazove i inspiraciju u aplikaciji. Sjajna stvar je: Tunturi Training je 100% besplatan za korištenje i preuzimanje na App Store i Play Store!

O Tunturi
Osjećaj se bolje svaki dan. To je moto Tunturi. Naše porijeklo je u Finskoj, gdje su dva brata 1922. godine osnovala trgovinu biciklima. Sada, više od 100 godina kasnije, mi smo nizozemska tvrtka i globalni brend. Podržavamo vas na vašem putu do zdravog i fit tijela, uravnoteženog uma i sretnog života. To činimo sa širokim rasponom opreme za kardio i trening snage, pribora i aplikacija za podršku. Asortiman koji se neprestano proširuje i usavršava, uz kvalitetne proizvode i izvrsnu garanciju. Ne možete nešto shvatiti ili imate pitanja? Onda je naš servisni tim spreman za vas.

Vjerujemo da svatko ima pravo na dobar i zdrav sport, pa tako i djeca. Zato doniramo određeni iznos zakladi Fitkids za svaku vašu kupnju. Zajedno osiguravamo da se djeca s teškoćama u razvoju mogu baviti sportom.

Pregled specifikacija:
• Promjer: 65 cm*
• Napuhavanje - uključena ručna pumpa
• Materijal: vinil
• Maksimalna težina: 120 kg
• Težina: 1 kg
• Prikladna za visinu od 166 do 178 cm
• Dostupno iu drugim veličinama i bojama

*Napomena: prvih nekoliko puta napumpajte loptu do maksimuma. Može potrajati 1 ili 2 dana da se lopta rastegne na ispravnu veličinu.

Visina/promjer:
do 155 cm = Ø 45 cm
Od 155 cm-165 cm = Ø 55 cm
Od 166 cm-178 cm = Ø 65 cm
Od 179 cm-190 cm = Ø 75 cm
Od 190 cm = Ø 90 cm


Tunturi fitness lopta - lopta za jogu uključujući pumpu - lopta za pilates - lopta za trudnice - 65 cm - boja: srebrna - uklj. besplatna aplikacija za fitness

raspakiran

Obnovite robu. Može imati manje kozmetičke/mehaničke nedostatke koji ne utječu na funkcionalnost proizvoda.

Dodatne informacije

Proizvođač TUNTURI
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije