Velika nagradna igra
do 3 dana
  • Bežični ručni usisavač ZO_267413 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Bežični ručni usisavač

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 3 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 5 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2780961

Uobičajena cijena:
51,62 €
PREOSTALO:
5 kom.
AKCIJSKA CENA:
33,55 € (252,78 kn)
PREOSTALO:
5 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • ✅ Ručni usisavač bez četkica s 2 brzine: S nevjerojatnom usisnom snagom od 18 000 PA, ovaj mini ručni usisavač opremljen je naprednim motorom bez četkica velike brzine. Podesive 2 brzine, usisna snaga od 18000PA i 9000PA idealni su za čišćenje kućanstva i automobila. Dugo pritisnite 3 sekunde za pokretanje uređaja. Kratak klik vodi vas na sljedeću razinu.
  • ✅ Prijenosni usisavač za automobile s višenamjenskim dodacima: WADEO bežični ručni usisavač za automobile opremljen širokim izborom četkica i mlaznica idealan je za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca, mrvica, prašine i skrivene prljavštine u svakom kutu dodatne opreme i sjedala vašeg automobila. Duge mlaznice mogu učinkovito očistiti duboke kutove! Dodatno, dolazi s dva fina metalna filtera za zamjenu.
  • ✅ 3 u 1 Mini usisivač i čistač prašine: Ne samo usisavač, već i čistač prašine. Mini usisavač velike brzine do 35.500 okretaja u minuti s motorom bez četkica opremljen je raznim dodacima koji mogu podnijeti puhanje, usisavanje i pumpanje u različitim scenarijima uporabe. Savršen dizajn 3 u 1, ne samo da ga je lako održavati čistim u automobilu ili kući, već također čisti mrvice, prašinu s računala, tipkovnicu, klima uređaj. Možete ga koristiti i kao vakuumski zatvarač za ispumpavanje zraka iz vrećica za pohranu radi uštede prostora.
  • ✅ Punjivi bežični ručni usisavač: naš bežični ručni usisavač za automobil opremljen je punjivom baterijom od 4000 mAh i podržava punjenje Type-C. Uživajte u pogodnostima potpunog punjenja za samo 4 sata (preporučuje se adapter od 5 V/2 A, nije uključen). osigurava vrijeme korištenja od oko 15~35 minuta, ovisno o odabranoj brzini.
  • ✅ Fini čelični filtar koji se lako čisti: Osim finih čeličnih filtara koji dolaze sa samim usisavačem, ovaj usisivač za automobil uključuje i jedan zamjenjivi čelični filtar. Snažni mokri i suhi usisavači ne samo da usisavaju životinjsku dlaku, sitne čestice prašine ili prljavštine, već se lako nose i s malim količinama tekućine. Čelični filtar WADEO mini usisavača može se prati i ponovno koristiti. Redovito čišćenje pomaže u održavanju učinka usisavanja.
Ocjena WADEO
Posebna značajka Prijenosni
Vrsta filtra HEPA filter

Uključene komponente

1x usisavač za automobil, 1x fini čelični filtar, 1x usisna mlaznica, 1x četka za usisnu mlaznicu, 1x veliki otvor za puhanje, 1x četka za puhanje, 1x četka za pod, 1x četka za čišćenje, 1 × torba za pohranu, 1 × mali otvor za puhanje, 1 × Priključak za pumpanje, 1× linija za punjenje.

Preporučena površina
automobil
Izvor napajanja Napajanje
iz baterije
Napetost
7,4 V
Težina predmeta
13,12 oz


WADEO bežični ručni usisavač Usisavač automobila prijenosni bežični 18000 Pa

Raspakirano.

Obnovite robu. Može imati manje kozmetičke/mehaničke nedostatke koji ne utječu na funkcionalnost proizvoda.

Dodatne informacije

Proizvođač Gaziti
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije