Velika nagradna igra
do 3 dana
  • PC kućište bijelo RGB ZO_9968-M6952 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

PC kućište bijelo RGB

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem

Availability: Nema na skladištu

Kod proizvoda: 2780818

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji


  • UČINKOVITO HLAĐENJE: Kada kupite kućište za gaming računalo CLONE III, uključena su 2 ventilatora za računalo, od kojih je 1 ARGB. Možete instalirati do 6 dodatnih ventilatora, koji su također kompatibilni sa sustavima vodenog hlađenja od 120/140/240/280 mm. Vaša će konfiguracija ostati cool!
    ⌨ PLOČA ZA POVEZIVANJE: Možete jednostavno spojiti periferne uređaje na ovo osobno računalo. Postoji jedan USB 3.0 port i dva USB 2.0 porta. CLONE III također ima izlaz za vaše slušalice i drugi za mikrofon.
    OSVJETLJAJTE VAŠU POSTAVKU: Prilagodba CLONE III nikada nije bila lakša! Promijenite pozadinsko osvjetljenje izravno putem aplikacije na svojoj matičnoj ploči i koristite 60 RGB načina rada (asus aura sync, rgb fusion ready, msi mystic light sync, asrock polychrome sync).
    ✅ 2 GODINE JAMSTVA: Svaki dan provodite sate na svom računalu za igranje, ovo RGB kućište za računalo ima najbolji omjer cijene i performansi, tako da možete poboljšati svoju produktivnost i uvjete za igranje bez gubitka novca. Kada naručite od nas, dobivate 24-mjesečno jamstvo na proizvod i korisničku službu koja vam je dostupna u svakom trenutku.



    • �� KONFIGURIRAJTE POSTAVKU IZ SNOVA: Ovo kućište za računalo za igranje kompatibilno je s ATX, Micro ATX i Mini ITX matičnim pločama i 7 priključaka za proširenje. Možete koristiti grafičke kartice veličine do 310 mm. Ima 3 utora za 2,5" SSD i 3 utora za 3,5" HDD.

    raspakiran

Dodatne informacije

Proizvođač Duh igrača
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije