Velika nagradna igra
do 3 dana
  • Mjerač kvalitete zraka FGA - 13950 - Ugljični dioksid ZO_205679 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Mjerač kvalitete zraka FGA - 13950 - Ugljični dioksid

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 3 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 5 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2780810

Uobičajena cijena:
33,94 €
PREOSTALO:
6 kom.
AKCIJSKA CENA:
22,06 € (166,21 kn)
PREOSTALO:
6 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • Alarm ima 3 senzora kvalitete koji mjere razinu ugljičnog dioksida (CO2), temperaturu i vlagu u prostoriji u kojoj se nalazi. 3 različite LED boje uvijek će vas upozoriti kada je razina previsoka ili preniska kako bi se osiguralo najzdravije životno i radno okruženje.

    Koja je razlika između mjerenja CO2 i CO?
    Detektor CO detektira količinu smrtonosnog ugljičnog monoksida u zraku i pokazuje da dolazi do nepotpunog izgaranja. Ugljični monoksid može biti koban u visokim koncentracijama. CO2 mjerač mjeri količinu ugljičnog dioksida u zraku i pokazuje kada je potrebna ventilacija. Ugljični dioksid prisutan je u našoj atmosferi i manje je štetan od ugljičnog monoksida (CO). Visoka koncentracija ugljičnog dioksida uzrokuje glavobolje, umor, pospanost i probleme s koncentracijom. Ovaj CO2 alarm ne može otkriti ugljični monoksid! Provjerite našu web stranicu za našu ponudu CO detektora kako biste se zaštitili od trovanja CO.

    Zajedno radimo na zdravom unutarnjem okruženju!
    Zdrav okoliš nije važan samo za naše zdravlje, već i za produktivnost zaposlenika, učenika, stanovnika i kupaca. Tijekom cijele godine, a posebno kada većinu vremena provodimo u zatvorenom prostoru, dobra ventilacija je vrlo važna. Koncentracija CO2 važan je pokazatelj dobre kvalitete zraka u zatvorenom prostoru. Previsoka razina PPM-a (dijelova na milijun) može čak utjecati na naše stanje uma. Zahvaljujući alarmu za kvalitetu zraka, bit ćete obaviješteni kada je kvaliteta zraka zagađena i kada je potrebna ventilacija.

    LCD zaslon sa zaslonom osjetljivim na dodir i LED obavijesti
    Alarm za kvalitetu zraka ima LCD zaslon modernog dizajna s LED indikatorom. Kada su unutarnja vlažnost, temperatura ili razine CO2 normalne, boja zaslona je zelena, ali kada alarm otkrije više razine PPM u zraku, boja se mijenja u žutu (umjerena kvaliteta zraka) ili crvenu (loša kvaliteta zraka). Osim toga, alarm je opremljen i funkcijom detekcije ambijentalnog svjetla, što znači da će se svjetlina alarma automatski smanjiti kako bi se smanjio utjecaj na san korisnika. Stoga je alarm za kvalitetu zraka prikladan i za postavljanje u vašoj spavaćoj sobi.

    Jednostavna instalacija
    Alarm za kvalitetu zraka jednostavno se postavlja. Možete ga montirati na zid ili ga jednostavno postaviti u prostoriju koja je zauzeta u određeno vrijeme. Alarm će se automatski kalibrirati, spojiti 5V adapter i unutar 3 minute alarm će prikazati trenutni CO2, temperaturu i vlažnost. Opremljen je čak i rezervnom baterijom, pa ako dođe do nestanka struje, alarm i dalje radi. Kada je baterija potpuno napunjena, alarm radi do 12 sati bez adaptera. Zahvaljujući ekranu osjetljivom na dodir alarmom se lako upravlja. Zaslon možete jednostavno postaviti na jedan prikaz ili pustiti da se izmjenjuju razine CO2, vlažnosti i temperature. Životni vijek proizvoda je 10 godina.

    Što je u kutiji?
    FGA-13950 Alarm kvalitete zraka, 12V adapter i priručnik

  • Razlozi za odabir FGA-13950 alarma za kvalitetu zraka:

    • Tri visokokvalitetna senzora koji mjere CO2, vlagu i temperaturu
    • Životni vijek proizvoda je 10 godina
    • Automatska kalibracija senzora
    • LCD zaslon sa zaslonom osjetljivim na dodir i upozoravajućim pozadinskim osvjetljenjem u zelenoj, žutoj i crvenoj boji
    • Jednostavna instalacija


Stvaranje zdravog unutarnjeg okoliša sve je važnije. Osigurajte dobrobit svojih najmilijih s ovim Smartwares FGA-13950 alarmom za kvalitetu zraka

Dodatne informacije

Proizvođač PAMETNI OPREM
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije