Velika nagradna igra

POPUST 10% na košaricu za kupovinu iznad 20€ i 20% za kupovinu iznad 60€

do 2 dana
  • Vanjska sigurnosna kamera ZO_265466 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

TOP

Vanjska sigurnosna kamera

Sretni dani Akcija traje još ili će biti rasprodano!
Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 2 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 3 dana
Ukoliko transport traje više od 14 dana

Kod proizvoda: 2780045

AKCIJSKA CENA:
50,79 € (382,68 kn)
PREOSTALO:
4 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • 【Napredna AI detekcija i noćni vid u boji】S velikim porastom stvarnih slika i video podataka koje dijele korisnici i naš vlastiti dizajner, obogatili smo i nadogradili naš podatkovni model kako bismo poboljšali točnost pokretanja detekcijskih upozorenja. Sada se ne morate brinuti da će vas uznemiravati nevažeće informacije u vašem užurbanom životu uz AI Dection. U međuvremenu, Netvue je dodao 4 reflektora za postizanje noćnog vida u boji u odnosu na infracrveni noćni vid. uživajte u jasnom i visokokvalitetnom videu.
  • 【Prilagođena područja i kontinuirana besplatna video detekcija pokreta od 10 sekundi i sirena za alarm i reflektor】NETVUE kamere podržavaju prilagođene rasporede alarma, područja detekcije prema postavkama telefonske aplikacije, smanjujući potrebu za obavijestima. detekcija pokreta može pokrenuti video od 10 s. koja je trajala 7 dana. Ako naiđete na sumnjive osobe, možete uključiti prednja svjetla i sirenu kako biste ih ručno otjerali.
  • ⭐【Dvosmjerni audio i 1080P FHD prijenos uživo i višestruko dijeljenje】 Sigurnosna kamera opremljena tehnologijom filtra buke, razgovarajte s kurirom i prihvatite dostavu ili razgovarajte s obitelji bilo kada i bilo gdje, ne propustite važne stvari. Kada gledate 1080P FHD prijenos uživo, možete vidjeti više detalja (4X) HD slika i videa. i podrška Podijelite to s 20 prijatelja i članova obitelji u isto vrijeme. kao da su tik do tebe.
  • 【2.4G❌[Ne 5G]❌, WiFi i stalno napajanje s ✅10FT kabelom za punjenje ✅】Netvue poslužitelji distribuirani su globalno, a kamere se mogu instalirati na bilo kojoj mrežnoj lokaciji. Podržavaju samo povezivanje s 2.4G mrežama, čija je penetracija i stabilnost jača od 5G. bez iznenadnog prekida veze, pružajući vam kontinuirano cjelodnevno video snimanje u stvarnom vremenu i live streaming. možete ga jednostavno instalirati bilo gdje s kabelom za punjenje,❌[NE radi na baterije, uštedjet ćete muke oko vađenja i punjenja]❌.



NETVUE vanjska sigurnosna kamera, 1080P 2.4G WiFi kućna video kamera, noćni vid u boji, detekcija pokreta, dvosmjerni zvuk, alarm sirene, kamera za reflektore, 24/7 pohrana u oblaku i SD kartica, podrška za Alexa

Raspakirano. Ne sadrži upute na češkom jeziku.

Obnovite robu. Može imati manje kozmetičke/mehaničke nedostatke koji ne utječu na funkcionalnost proizvoda.

Dodatne informacije

Proizvođač NEMA TV-a
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije