Velika nagradna igra

POPUST 10% na košaricu za kupovinu iznad 20€ i 20% za kupovinu iznad 60€

do 2 dana
  • Friteza na topli zrak ZHAF - 650AUP 1600 W 6,5l ZO_259640 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

TOP

Friteza na topli zrak ZHAF - 650AUP 1600 W 6,5l

Sretni dani Akcija traje još ili će biti rasprodano!
Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 2 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 3 dana
Ukoliko transport traje više od 14 dana

Kod proizvoda: 2778445

AKCIJSKA CENA:
59,63 € (449,28 kn)
PREOSTALO:
14 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Žudite za hrskavim krumpirićima bez grižnje savjesti? Upravo ste pronašli svog saveznika u kuhinji! Ova friteza koristi tehnologiju konvekcije koja vam omogućuje prženje hrane s minimalnom količinom ili bez ulja. Sa svojim volumenom od 6,5 litara možete pripremiti veće porcije ukusnog čipsa koji će se ravnomjerno skuhati zahvaljujući ravnomjernoj raspodjeli topline.

Učinkovitost od 1600 W osigurava brzo i učinkovito prženje, a temperaturni raspon od 80 do 200 °C omogućuje kontrolu nad procesom kuhanja. Osim toga, postavka vremena do 60 minuta omogućuje vam podešavanje vremena prženja prema vašim željama. Zahvaljujući uklonjivoj posudi i košari, čišćenje nakon kuhanja je jednostavno i praktično.

Sigurnu upotrebu osigurava automatsko isključivanje, ručka koja se ne grije i nožice koje se ne kližu. Svijetli bijeli LED zaslon olakšava praćenje napretka pripreme hrane.

Ova friteza nije samo praktično rješenje, već i zdravija alternativa tradicionalnom prženju. Kuhajte svjesno i zadržite pun okus omiljenih jela!

Friteza bez masnoće sa 8 programa.

Ovdje možete pronaći gotove postavke za:

  1. odrezak/meso
  2. bedra/krila
  3. kozice
  4. Riba
  5. pizza
  6. smrznuti krumpirići
  7. kolači
  8. povrće.

Naravno, ako preferirate personaliziraniji pristup, također možete postaviti radno vrijeme friteze i temperaturu kako bi odgovarali vašim individualnim potrebama i kulinarskim preferencijama.

  • Airfryer, također poznat kao friteza, postaje sve popularniji zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji konvekcije. Ovaj praktičan uređaj podsjeća na malu pećnicu bez masnoće koja je idealna za pripremu mnogih jela.
  • Vrući zrak koji se koristi u procesu prženja omogućuje nam da izbjegnemo upotrebu viška masnoće, čineći naša jela lakšima i zdravijima, a istovremeno zadržavaju njihovu ukusnost. Odličan je izbor za one koji žele brinuti o svom zdravlju, ali se ne žele odreći omiljenih okusa pržene hrane.
  • Zahvaljujući Airfryeru, možemo uživati u hrskavom krumpiriću ili sočnom mesu, a istovremeno održavati zdravu prehranu. Riječ je o uređaju koji mijenja našu percepciju prženja i omogućuje nam da svoja omiljena jela pripremamo na zdraviji i pristupačniji način.



Air Fryer 6,5l/1600W je revolucionarni uređaj koji osigurava brzu i nesmetanu pripremu hrane. Zahvaljujući njemu možete uživati u ukusnim jelima bez viška masnoće, što vašu hranu čini ukusnom i blagotvornom za vaše zdravlje. Osim toga, korištenje ove friteze pozitivno utječe na vaš proračun zbog minimalnih troškova rada i uštede na potrošnji ulja. Kuhanje s Air Fryerom nije samo užitak, već je i isplativo i zdravo rješenje za vašu kuhinju!

Dodatne informacije

Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije