Velika nagradna igra

Prodavač LEVNO seli skladište, pošiljka će kasniti 4-5 dana. Hvala na razumijevanju.

do 5 dana
  • Smartwares SH4 - 99569 FSK 433 MHz Switch Kit ZO_213500 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Smartwares SH4 - 99569 FSK 433 MHz Switch Kit

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 5 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 7 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2774970

AKCIJSKA CENA:
28,24 € (212,77 kn)
PREOSTALO:
4 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Svjetlo kad vam treba
Prošli su dani kada ste noću upali u mračnu kupaonicu i uboli nožni prst. Senzor pokreta i ugrađeni prekidač osiguravaju da se svjetlo uključi u mraku ili automatski čim uđete. Set možete koristiti za sve namjene, ne samo za kupaonicu. Vratite se kući u osvijetljenu kuću postavljanjem senzora blizu ulaznih vrata u hodniku ili blizu stepenica. Također je moguće prilagoditi vrijeme automatskog isključivanja i osjetljivost senzora prema vašim željama.

Olakšajte si život
Automatizirajte sve vrste dnevnih rutina i uživajte u dodatnoj pogodnosti postavljanjem ovog kompleta s našom aplikacijom. Ovaj komplet je dio serije Smartwares Plug & Connect, cijelog niza rješenja koja olakšavaju život. Upravljajte svojim svjetlima, uređajima i postavljajte tajmere, naš Connect asortiman Plug & Products omogućuje vam sve. Serija Plug & Connect kompatibilna je sa Smartwares Smart Switchom, koji je srce vašeg vlastitog pametnog doma. Omogućuje vam upravljanje svojim Plug & Connect proizvodima pomoću naše besplatne aplikacije HomeWizard Lite bez skrivenih naknada za pretplatu. Aplikacija povezuje proizvode pametnog doma s vašim telefonom i sigurno komunicira preko naših vlastitih poslužitelja koji se nalaze u EU kako bi vaši podaci bili sigurni. Integriranjem proizvoda putem Smart Switcha, također možete kontrolirati svoje uređaje pomoću glasovnih naredbi, budući da je kompatibilan s Amazon Alexa.

Jednostavna instalacija
Komplet se vrlo jednostavno postavlja. Postavite ugradni prekidač iza postojećeg zidnog prekidača, nije potrebno bušenje. Bežični senzor pokreta zamjenjuje vaš zidni prekidač. Može se montirati ljepljivom trakom ili vijcima. Za spajanje dva, pritisnite tipku za povezivanje na ugrađenom prekidaču i okrenite prekidač na stražnjoj strani senzora kretanja. Od sada možete uživati u automatskom osvjetljenju.

Povežite se s pametnim prekidačem (SH4-90950)
1. Otvorite besplatnu aplikaciju HomeWizard Lite dostupnu na Google Play i Apple App Store. 2. Dodajte nove uređaje putem početnog zaslona i odaberite proizvod koji želite dodati. 3. Sada pritisnite tipke na proizvodu da biste ga uparili s aplikacijom. 4. Nakon uparivanja proizvod će se pojaviti u aplikaciji i moći ćete njime upravljati s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Što je u kutiji:
Ugrađeni prekidač, detektor pokreta, baterija, materijal za montažu, priručnik

Funkcija:

  • Automatski pali svjetlo prilikom ulaska u prostoriju
  • Zamijenite zidni prekidač senzorom pokreta
  • Prikladno za izvore svjetlosti i opremu do 1000W
  • Prilagodite vrijeme osvjetljenja i osjetljivost senzora kretanja prema svojim željama i koristite ga za mnoge različite svrhe
  • Proširite svoj pametni dom pomoću pametnog prekidača za kontrolu svih Plug & Connect proizvoda pomoću besplatne aplikacije


  • Uz komplet automatskog prekidača za svjetlo više nikada nećete morati tražiti prekidač u kupaonici ili hodniku. Komplet automatskog prekidača za svjetlo sastoji se od senzora pokreta i ugrađenog prekidača, tako da će se svjetlo automatski uključiti kada se otkrije kretanje. Zamijenite zidni prekidač senzorom pokreta i postavite ugrađeni prekidač iza njega.

Dodatne informacije

Proizvođač Smartware
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije