Velika nagradna igra

Prodavač LEVNO seli skladište, pošiljka će kasniti 4-5 dana. Hvala na razumijevanju.

do 2 dana
  • 103070 električni roštilj stolni roštilj crn ZO_207572 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

TOP

103070 električni roštilj stolni roštilj crn

Sretni dani Akcija traje još ili će biti rasprodano!
Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 2 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 3 dana
Ukoliko transport traje više od 14 dana

Kod proizvoda: 2774669

AKCIJSKA CENA:
69,47 € (523,42 kn)
PREOSTALO:
1 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Što je ljepše nego imati nešto za slikanje i jelo na stolu? Nažalost, intolerancije na hranu i alergije ponekad mogu dovesti do sna. Srećom, to je stvar prošlosti zahvaljujući Princess 103070 Din4all Circle! Zahvaljujući inovativnom sastavu, u kojem svaka osoba ima svoju ploču za pečenje, možete spriječiti miješanje aroma i alergena. Tako možete stvoriti jedinstveno iskustvo kuhanja u bilo kojem trenutku! Kuhanje pojedinačno i zajedno Princess Din4All Circle sastoji se od središnje jedinice s tanjurom za posluživanje od četiri odvojene površine. Na ovaj način možete sami pripremati svoju hranu bez miješanja s aromatima ili sokovima. Ploče za kuhanje možete postaviti oko središnje jedinice ili ih možete postaviti na vlastitu ploču za kuhanje. Ovo je također zabavno za djecu jer sada mogu sami pripremati meso, ribu ili povrće bez brige o stolu. Circle Din 4All idealan je za obitelji u kojima postoji vegetarijanska ili alergična hrana, tako da od sada možete kuhati prema Teptanyakiju. Praktična centralna jedinica s pladnjem za pladnjeve U centralnoj jedinici, 4 kuhala se mogu spojiti na centralno napajanje. Sve što trebate učiniti je spojiti jedan konektor na jednu utičnicu iz centralne jedinice. Zahvaljujući duljini kabela od 2 m, potrebna vam je samo utičnica. Centralna jedinica se može pokriti agregatnom pločom. Ubacite svoje meso, ribu ili povrće i odaberite svoje omiljene komade.Prikladan za svaki trenutak Circle Backdesk Princess Din4all nije prikladan samo za božićno vrijeme, već se može koristiti bilo kada. Što kažete na mirnu večeru u ljetnoj večeri s prijateljima u vrtu ili na balkonu? Ovaj Din4All model prikladan je i za kampiranje jer troši samo 4 x 250 W struje!Lako se čisti Neljepljiva površina ploča za kuhanje sprječava lijepljenje ostataka hrane na njih - čak i ako ne koristite ulje ili maslac. Ploče za pečenje lako se čiste tako da ih prvo prebrišete kuhinjskim papirom, a zatim obrišite vlažnom krpom.

  • Inovativni sastav koji sprječava miješanje aroma i alergena Nema nereda kabela na stolu - zahvaljujući središnjoj utičnici i kabelu za napajanje dužine 2 m Prostor za odlaganje za namatanje kabela Indikatorska svjetla Broj osoba: 4 Neljepljiva površina Broj grijaćih tijela: 4 Maksimalna temperatura 250 °C Veličina površine za pečenje: 4 x 30 x 10 cm Duljina kabela: 2 m Neklizajuće nogice


Jedinstvena zabava jer stanicu za kuhanje možete postaviti centralno ili na vlastitu ploču od 4 pojedinačne ploče za kuhanje dimenzija 30 x 10 x 5 cm.

Potrošnja struje je samo 4 x 250 W, zbog čega je idealan i za kampiranje.

Dodatne informacije

Proizvođač Princeza
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije