Velika nagradna igra

POPUST 10% na košaricu za kupovinu iznad 20€ i 20% za kupovinu iznad 60€

do 2 dana
  • Magnetni stativ za selfije ZO_207305 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

TOP

Magnetni stativ za selfije

Sretni dani Akcija traje još ili će biti rasprodano!
Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 2 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 3 dana
Ukoliko transport traje više od 14 dana

Kod proizvoda: 2774655

AKCIJSKA CENA:
44,16 € (332,72 kn)
PREOSTALO:
5 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

 

  • [Potpuno novi dizajn] Kao prvi MagSafe selfie štap na svijetu, MagStick je dizajniran da vam pomogne u snimanju fotografija s iznimnom lakoćom korištenja. Jednodijelni dizajn, nije potrebna komplicirana instalacija, samo lagano povucite tronožac za otvaranje; magnetski dizajn, kompatibilan s MagSafeom, može apsorbirati telefon u 1S. Recite zbogom kompliciranim koracima, kreativni stativ MagStick olakšava snimanje sjajnih fotografija.
  • Višenamjenski dodatak - Fotografija nikada nije bila tako profesionalna: Većina stativa za selfie štap funkcionalno je nedovoljna, što utječe na kvalitetu vaših fotografija i videa, andobil MagStick selfie štap nadoknađuje te nedostatke. Njegova pametna kopča zadržava dva 1/4 univerzalna priključka za kompaktno LED svjetlo i mikrofon (nije uključen). Učinite svoj mobilni telefon profesionalnijim fotografiranjem
  • Fleksibilne postavke - savršeni kut snimanja: MagStick je vrlo fleksibilan stativ za pametni telefon. Štap se može produžiti od 30 cm do 160 cm za podešavanje visine snimanja, a glava i vrat kopče mogu se rotirati za podešavanje kuta snimanja. Uvijek ćete pronaći savršenu visinu i kut za snimanje nevjerojatnih fotografija i videozapisa.
  • Bežični Bluetooth daljinski upravljač - stvarno besplatno snimanje: S uključenim Bluetooth daljinskim upravljačem za pravu slobodu snimanja. Andobil držač za stativ za selfie štap vaš je ultimativni osobni fotograf. Snimite svaki važan trenutak savršeno na udaljenosti od 15m, bilo da se radi o putovanju, zabavi, selfiju, Youtube ili Tiktok videu, to je lako postići, MagStick je vaš najbolji partner!
  • Dizajniran za prenosivost - Uvijek MagStick u pokretu: MagStick je dostupan u dva impresivna materijala - 100% aluminij koji se može reciklirati i "PTFE" (aeronautički materijal) visoke čvrstoće. Stoga je čvrst, stabilan i lagan u usporedbi s običnim selfie štapom za mobilni telefon. Jednodijelni dizajn, ne morate brinuti o gubitku dodataka. Jednostavno ga stavite u ruksak i možete ga uzeti bilo kada i bilo gdje kako biste zabilježili taj prekrasan trenutak!
  • [Vi ste nam najvažniji] andobil 7 x 24H profesionalna korisnička služba na mreži, naš će servisni tim ozbiljno shvatiti svaki vaš zahtjev. Imamo i garanciju od 36 mjeseci, bez obzira na problem mi smo uz vas.


andobil Magnetski stativ za selfie štap za MagSafe [Novi dizajn 2023] Stativ za mobilni telefon na uvlačenje za pametni telefon s daljinskim okidačem Bluetooth selfie štap MagSafe dodaci za iPhone 15 14 13 Pro

raspakiran

Obnovite robu. Može imati manje kozmetičke/mehaničke nedostatke koji ne utječu na funkcionalnost proizvoda.

Dodatne informacije

Proizvođač Andobil
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije