Velika nagradna igra

Prodavač LEVNO seli skladište, pošiljka će kasniti 4-5 dana. Hvala na razumijevanju.

do 5 dana
  • DS - 1280ZJ - DM46 crna priključna kutija za kućne kamere ZO_184032 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

DS - 1280ZJ - DM46 crna priključna kutija za kućne kamere

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 5 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 7 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2774501

Uobičajena cijena:
37,34 €
PREOSTALO:
1 kom.
AKCIJSKA CENA:
24,27 € (182,86 kn)
PREOSTALO:
1 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

  • Materijal od aluminijske legure sa završnom obradom u spreju
  • Podržava donji i bočni izlaz
  • Primjenjuje se na unutarnje i vanjske uvjete

Pregled Hikvision DS-1280ZJ-DM46 crna razvodna kutija za dome kamere

Hikvision DS-1280ZJ-DM46 crna razvodna kutija koristi se za Hikvision dome kamere. Korištenje crne spojne kutije Hikvision DS-1280ZJ-DM46 omogućuje vodootporne instalacije. Također može pomoći korisniku da dobije bolji kut gledanja kada se montira na bočnu stranu zida.

Crna razvodna kutija Hikvision DS-1280ZJ-DM46 izrađena je od aluminijske legure s površinskim raspršivanjem. Crna razvodna kutija Hikvision DS-1280ZJ-DM46 otporna je na habanje i prikladna za vanjsku i unutarnju upotrebu. Imajte na umu da je za vanjsku ugradnju potrebna vodonepropusna guma.

Također ima bočne i donje ulaze za fleksibilnu ugradnju, korisnici samo trebaju koristiti zamjensku maticu za brtvljenje na ulazu koji nije u upotrebi.

Maksimalna nosivost priključne kutije Hikvision DS-1280ZJ-DM46 crna je 4,5 kg. Korisnici također trebaju imati na umu da zid za montažu mora izdržati najmanje tri puta veću težinu od ukupne težine razvodne kutije i montirane kamere zajedno.

Hikvision je pružatelj IoT rješenja čija je temeljna kompetencija video.

Hikvision sada ima više od 42.000 zaposlenika, od kojih je više od 20.000 inženjera za istraživanje i razvoj. Tvrtka godišnje ulaže više od 10% svog godišnjeg prometa u istraživanje i razvoj za stalne inovacije proizvoda.

Hikvision je uspostavio potpuni višerazinski sustav istraživanja i razvoja koji pokriva sve operacije od istraživanja do dizajna, razvoja, testiranja, tehničke podrške i servisa.

Timovi za istraživanje i razvoj smješteni su u sjedištu u Hangzhouu i djeluju diljem svijeta, uključujući centre za istraživanje i razvoj u Velikoj Britaniji, Kanadi i azijsko-pacifičkoj regiji, kao i osam gradova u Kini.

Hikvision podržava temeljne tehnologije audio i video kodiranja, obradu video slike i srodnu pohranu podataka, kao i tehnologije usmjerene budućnosti kao što su umjetna inteligencija, računalstvo u oblaku i veliki podaci.

Posljednjih godina Hikvision je produbio svoje znanje i iskustvo u zadovoljavanju potreba kupaca u različitim vertikalama, uključujući javnu sigurnost, prijevoz, maloprodaju, obrazovanje, zdravstvo, financijske institucije, pametne zgrade i više.

Stoga tvrtka nudi profesionalna rješenja po mjeri koja zadovoljavaju različite zahtjeve tržišta. Uz industriju videosigurnosti, Hikvision je proširio svoje poslovanje na tehnologiju pametne kuće, industrijsku automatizaciju i automobilsku elektroniku – sve temeljeno na tehnologiji video inteligencije – kako bi istražio kanale za dugoročni održivi razvoj.

Hikvision je uspostavio jednu od najopsežnijih marketinških mreža u industriji, koja se sastoji od 66 međunarodnih podružnica i podružnica, kako bi brzo odgovorila na potrebe kupaca, korisnika i partnera.

Hikvision proizvodi služe raznolikom rasponu vertikalnih tržišta u više od 150 zemalja.Pružanje pouzdanih proizvoda i rješenja temelj je povjerenja naših kupaca.

Zato u Hikvisionu jasno daju do znanja da je kvaliteta na prvom mjestu u svemu što rade. Istodobno, neprestano primjenjuju inovativne tehnologije kako bi unaprijedili kvalitetu i svoje postupke testiranja te ponudili najbolje proizvode na tržištu.

U konačnici, svoje upravljanje kvalitetom ocjenjuju prema zadovoljstvu svojih kupaca, jer im je cilj ispuniti zahtjeve kupaca i riješiti njihove probleme.

  • Prikladno, na primjer, za kupolastu kameru Hikvision DS-2CD2186G2-ISU.

Karakteristike
  • Tip Priključna kutija
  • Materijal aluminij
  • Dimenzije (VxŠxV) ø120 x 37,2 mm
  • Težina 250 gr
  • Brend Hikvision
  • Crna boja

U kutiji
  • 1 x Hikvision DS-1280ZJ-DM46 crna priključna kutija za dome kamere
  • materijal za montažu


Hikvision DS-1280ZJ-DM46 crna razvodna kutija koristi se za Hikvision dome kamere. Korištenje crne spojne kutije Hikvision DS-1280ZJ-DM46 omogućuje vodootporne instalacije. Također može pomoći korisniku da dobije bolji kut gledanja kada se montira na bočnu stranu zida.

Raspakirano.

Dodatne informacije

Proizvođač Hikvision
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije