Velika nagradna igra

POPUST 10% na košaricu za kupovinu iznad 20€ i 20% za kupovinu iznad 60€

do 2 dana
  • SH8 - 90103 Pametni detektor dima ZO_39076 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

TOP

SH8 - 90103 Pametni detektor dima

Sretni dani Akcija traje još ili će biti rasprodano!
Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 2 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 3 dana
Ukoliko transport traje više od 14 dana

Kod proizvoda: 2774222

AKCIJSKA CENA:
17,64 € (132,91 kn)
PREOSTALO:
5 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Zaštitite svoju obitelj i provjerite ima li dima ili vatre u vašem domu.   Pametni detektor dima radi samostalno, ali je i dio PRO serije.   Ako ga spojite na PRO Series Link, primat ćete obavijesti na svoj pametni telefon čak i kada niste kod kuće.   Na taj način možete dobiti pomoć ili da aplikacija obavijesti vaše unaprijed definirane kontakte za hitne slučajeve.   Čuvajte svoje najdraže stvari na sigurnom.

Pametni detektori dima vas upozoravaju
Inteligentni detektor dima Smartwares osigurava da uvijek budete obaviješteni ako se dogodi hitan slučaj kao što je požar.   Detektor dima jednostavno se postavlja i upozorava vas glasnim zvučnim signalom i, ako je spojen na PRO Series Link, obavijest na vašem pametnom telefonu.   Čak i ako ste na nekom zadatku ili na odmoru, znat ćete otkrivaju li vaši detektori dima dim.   Unaprijed postavite kontakte za hitne slučajeve u aplikaciji i oni će također biti obaviješteni.   Tako ćete se osjećati sigurno.

Detektor dima spreman za upotrebu
Pametni detektor dima Smartwares dio je PRO asortimana i stoga je kompatibilan s Link Gatewayom.   Link je veza između vaše kućne mreže i besplatne aplikacije HomeWizard Link koja vam omogućuje primanje obavijesti na vaš pametni telefon.   Aplikacija vam omogućuje da unaprijed postavite kontakte za hitne slučajeve i primate signal kada treba zamijeniti bateriju detektora dima nakon tri godine.

Jednostavna instalacija
Proces instalacije je vrlo jednostavan.   Aplikacija vas vodi kroz sve jednostavne korake kako biste mogli odmah povezati i kontrolirati detektor dima sa svojim pametnim telefonom.

Sigurnost na prvom mjestu
Smartwares cijeni vašu privatnost.   Zato vaše podatke čuvamo sigurnima koristeći samo šifrirane privatne veze.   Naši poslužitelji nalaze se u Europi i naši su kako bi bili sigurni.   Smartwares poštuje vašu privatnost i podatke kako biste mogli sigurno koristiti naše proizvode.   Poštujemo sve europske zakone.

Priuštite si udobnost pametnog doma
PRO serija je tu da vam olakša život pametnim rješenjima.   Osigurajte svoj dom s našim pametnim sigurnosnim kompletom s kontaktom za vrata ili unesite svjetlo u svoj život s našim komfornim setovima s pametnim žaruljama.   Evo samo nekoliko primjera iz bogate ponude.   PRO serija ima mnogo rješenja koja se povezuju s Linkom, tako da vam je potrebno samo jedno čvorište i aplikacija.

Sadržaj paketa:
Inteligentni detektor dima, upute za uporabu

Ovaj tekst je strojno preveden.



Detektor dima na baterije, bežično povezivanje s pametnim telefonom s Androidom i iOS-om, aplikacija HomeWizard Link, vijek trajanja baterije 3 godine, mogućnost povezivanja s do 12 detektora dima, fotoelektrični senzor, funkcija pauze, tipka za testiranje, domet 60m, izmjenjiva baterija, LED dioda , glasnoća alarma > 85dB, indikator prazne baterije

Dodatne informacije

Proizvođač PAMETNI OPREM
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije