Velika nagradna igra
do 3 dana
  • 10.043.95 Komplet prekidača vrata/prozora ZO_36049 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

10.043.95 Komplet prekidača vrata/prozora

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 3 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 5 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2774113

Uobičajena cijena:
20,34 €
PREOSTALO:
13 kom.
AKCIJSKA CENA:
13,22 € (99,60 kn)
PREOSTALO:
13 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Uvijek sigurno
Kuhinjska napa se smije koristiti samo s otvorenim prozorom, pogotovo ako u kući imate kamin, može biti opasno koristiti je sa zatvorenim prozorom. Kuhinjska napa može povući dim iz kamina u vašu sobu. Komplet osigurava da kuhinjsku napu možete koristiti samo s otvorenim prozorom kako biste osigurali protok svježeg zraka u prostoriju.

Olakšajte si život
Automatizirajte sve vrste dnevnih rutina i uživajte u dodatnoj pogodnosti. Ovaj set dio je asortimana Smartwares Smart Home Basic, cijelog niza rješenja koja će vam olakšati život. Upravljajte svojim svjetlima, uređajima i postavljajte tajmere, naš asortiman proizvoda Smart Home Basic omogućuje vam sve. Serija Smart Home Basic kompatibilna je s pametnim prekidačem Smartwares, koji je srce vašeg vlastitog pametnog doma. Omogućuje vam kontrolu proizvoda Smart Home Basic s našom besplatnom aplikacijom HomeWizard Lite bez skrivenih naknada za pretplatu. Ova aplikacija povezuje proizvode pametnog doma s vašim telefonom i sigurno komunicira preko naših vlastitih poslužitelja koji se nalaze u EU kako bi vaši podaci bili sigurni. Integracijom proizvoda s pametnim prekidačem možete također upravljati uređajima glasovnim naredbama, budući da je kompatibilan s Amazon Alexa.

Jednostavna instalacija
Komplet se vrlo jednostavno postavlja i ne zahtijeva bušenje ili zamjenu kabela. Samo postavite prekidač u utičnicu i postavite magnetni kontakt na okvir prozora. Provjerite je li mjerač vremena na stražnjoj strani magnetskog kontakta postavljen na "0". Pritisnite tipku za učenje tri sekunde na prekidaču utičnice, LED će treperiti. Sada odvojite magnetski kontakt i spojite. Komplet je sada instaliran i kuhinjska napa će se uključiti samo kada je prozor otvoren.

Spojite se na pametni prekidač
Povezivanje s pametnim prekidačem 1. Otvorite besplatnu aplikaciju HomeWizard Lite, dostupnu na Google Play i Apple App Store. Dodajte nove uređaje putem početnog zaslona i odaberite proizvod koji želite dodati. 2. Sada počnite uparivati proizvod s aplikacijom pomoću gumba na proizvodu. 3. Nakon uparivanja, vidjet ćete da se proizvod pojavljuje u aplikaciji i možete njime upravljati s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Funkcija:

  • Osigurajte sigurno korištenje kuhinjske nape
  • Postavite magnetski kontakt na okvir prozora i spojite kuhinjsku napu na prekidač kako biste bili sigurni da se može uključiti samo kada je prozor otvoren
  • Svjetla možete paliti i gasiti dok ležite u krevetu
  • Integrirani prekidač ima maksimalnu snagu od 1000 W
  • Proširite svoj pametni dom pametnim prekidačem i kontrolirajte sve proizvode serije Basic besplatnom aplikacijom


Pobrinite se da kuhinjsku napu možete koristiti samo kada je prozor otvoren s kompletom prekidača vrata/prozora . Set se sastoji od magnetnog kontakta koji se može postaviti na okvir prozora i prekidača za kuhinjsku napu. Ovaj set osigurava sigurnu upotrebu vaše kuhinjske nape.

Dodatne informacije

Proizvođač PAMETNI OPREM
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije