Velika nagradna igra

Prodavač LEVNO seli skladište, pošiljka će kasniti 4-5 dana. Hvala na razumijevanju.

do 5 dana
  • Pametna utičnica - 220 V - WiFi ZO_248224 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Pametna utičnica - 220 V - WiFi

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 5 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 7 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2774003

Uobičajena cijena:
20,34 €
PREOSTALO:
5 kom.
AKCIJSKA CENA:
13,22 € (99,60 kn)
PREOSTALO:
5 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

S Hombli pametnim utikačem svaki uobičajeni uređaj u svom domu možete učiniti pametnijim u tren oka! Instalacija je jednostavna putem WiFi mreže i telefona. Upravljajte svojim pametnim priključkom s bilo kojeg mjesta uz besplatnu aplikaciju Hombli i glasovnu kontrolu pomoću Google Assistant i Amazon Alexa.

Jednostavna instalacija i rad

Jednostavna instalacija
Hombli pametni priključak možete instalirati u tren oka, sve što trebate je WiFi mreža, telefon i Hombli aplikacija. Uključite pametni utikač u utičnicu i slijedite jasne upute u aplikaciji.

Daljinsko upravljanje telefonom
Pomoću aplikacije Hombli možete upravljati pametnim utikačem bilo kada kod kuće, u pokretu, pa čak i na odmoru. Uz aplikaciju jednostavnu za korištenje, možete uključiti i isključiti uređaje, pratiti potrošnju energije i kreirati rasporede. Preuzmite aplikaciju besplatno s Google Playa ili App Storea.

Prednosti Hombli pametnog utikača

Izrada vremenskih planova
Pametnu utičnicu možete automatski uključiti i isključiti u bilo koje doba dana pomoću rasporeda. Ujutro, neposredno prije nego što se alarm oglasi, možete automatski zagrijati aparat za kavu i odmah započeti dan uz šalicu tople kave.

Automatsko uključivanje i isključivanje
Postavite tajmer za uređaje koje povremeno zaboravite isključiti. Automatski isključite pametni utikač nakon, na primjer, 30 minuta. Više se ne morate pitati jeste li isključili glačalo.

Štedite energiju pametno
Značajka nadzora napajanja pruža pregled potrošnje energije vaših uređaja u stvarnom vremenu. Signalizirajte nepotrebnu potrošnju i pametno štedite energiju postavljanjem rasporeda i mjerača vremena u aplikaciji.

Glasovno upravljanje s Google Homeom i Alexom
Je si li zauzet? Zamolite Google pomoćnika ili Alexu da upravlja vašim uređajima! Spojite pametni utikač na zvučnik Google Home Mini, Google Nest Hub ili Amazon Echo Dot i upravljajte utikačem bez ruku uz glasovno upravljanje.

Kombinirajte proizvode za pametnu kuću
Hombli pametni utikač radi na sigurnoj platformi Tuya Smart home. To vam omogućuje sigurno i jednostavno kombiniranje pametnog utikača s drugim Hombli proizvodima. Hombli pametni proizvodi također su kompatibilni s drugim robnim markama koje podržavaju Tuya platformu pametnog doma.

Vaša privatnost naš je glavni prioritet

Izuzetno poštujemo vašu privatnost i činimo sve što možemo da je zaštitimo. Naše poslužitelje u oblaku štiti Amazon i nalaze se u Frankfurtu, u Njemačkoj, gdje su standardi privatnosti vrlo visoki. Vaši se podaci uvijek pohranjuju, koriste i brišu u skladu s europskim direktivama o zaštiti osobnih podataka i samo vi imate pristup njima.



Hombli Smart Plug - 220 V - WiFi - Timer funkcija - Kompatibilan s Amazon Alexa i Google Home - Kontrola putem Hombli aplikacije - 1 komad - Crno

Dodatne informacije

Proizvođač Hombli
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije