Velika nagradna igra

POPUST 10% na košaricu za kupovinu iznad 20€ i 20% za kupovinu iznad 60€

do 2 dana
  • Telefon na žicu, DA710 crni ZO_179952 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

TOP

Telefon na žicu, DA710 crni

Sretni dani Akcija traje još ili će biti rasprodano!
Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 2 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 3 dana
Ukoliko transport traje više od 14 dana

Kod proizvoda: 2773849

AKCIJSKA CENA:
28,69 € (216,16 kn)
PREOSTALO:
5 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Jednostavno upućujte i primajte pozive s Gigaset DA710. Do 100 unosa u imeniku daje vam dovoljno prostora za pohranu vaših kontakata, a 8 tipki za izravno biranje za 16 brojeva omogućuje vam pozivanje ljudi pritiskom na gumb. Gigaset DA710 savršeno je prikladan za korištenje kod kuće i u uredu.

Preklopivi alfanumerički zaslon Gigaseta DA710 omogućuje vam postavljanje najudobnijeg kuta i prikazuje vrijeme, datum i trajanje poziva za provjeru u bilo kojem trenutku. Za još fleksibilnije pozive upotrijebite ili hands-free funkciju ili spojite kompatibilne slušalice (RJ9) putem utičnice za slušalice.

Možete birati između 16 melodija i 4 razine glasnoće koje najavljuju dolazne pozive. Naravno, uvijek možete isključiti melodiju zvona ako ne želite da vas uznemiravaju, a o dolaznim pozivima bit ćete obaviješteni vizualnom indikacijom melodije zvona. Još jedna prednost je indikacija VIP poziva, koja vam omogućuje da određene kontakte označite kao VIP i da im dodijelite jedinstvenu melodiju zvona i vizualnu indikaciju. Također možete postaviti Gigaset DA710 da zvoni samo kada VIP zove.

Trebate se brzo povezati s nedavno biranim kontaktom? Jednostavno koristite funkciju ponovnog biranja zadnjeg broja za povezivanje s do 5 zadnjih pozvanih brojeva. Ako se trebate vratiti dalje u prošlost, telefon pohranjuje popis zadnjih 50 poziva. Funkcija zabrane poziva omogućuje blokiranje određenih odlaznih poziva, na primjer za skupi paket.

Univerzalan i jednostavan u isto vrijeme
Zahvaljujući 4-smjernoj navigacijskoj tipki, navigacija u izborniku Gigaset DA710 uređaja je vrlo jasna. Postavljanje i instalacija također su brzi i jednostavni. Model je kompatibilan s Pabx i PSTN i omogućit će vam izravno spajanje na fiksnu mrežu ili korištenje kao dio interne telefonske mreže u vašem uredu ili domu. Gigaset DA710 može se montirati na zid kako biste ga postavili kako god želite, a napaja se telefonskim kabelom, tako da nije potrebno dodatno napajanje.

Gigaset DA710 omogućuje vam da spriječite pozivatelja da čuje što govorite pritiskom na tipku za isključivanje zvuka. Također možete odabrati melodiju koju će pozivatelj čuti kada se pritisne ova tipka. Gigaset DA710 je kompatibilan sa slušnim pomagalima korisnika s oštećenjem sluha, tako da neće propustiti niti jedan decibel.

Elektronsko zaključavanje tipkovnice modela Gigaset DA710 sprječava neovlašteno biranje. Međutim, u slučaju nužde, funkcija alarma aktivirana pritiskom na bilo koju tipku, na primjer, djeca, omogućit će vam poziv dok je telefon zaključan. Unesite željeni broj i alarm koji se aktivira pritiskom na bilo koju tipku omogućit će vam da vas kontaktiraju na taj broj.

Gigaset DA710 savršen je izbor za univerzalni, žični telefon s handsfreeom jednostavan za korištenje za ured i dom.



Ovaj praktični žičani telefon čini pozive užitkom, bilo kod kuće ili u uredu

Raspakirano.

Dodatne informacije

Proizvođač Gigaset
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije