Velika nagradna igra
do 3 dana
  • BMA 360 konferencijski mikrofonski niz za formiranje snopa za CONVERGE Pro 2 DSP miksete (24" stropna ploča) ZO_B1M-00573 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

BMA 360 konferencijski mikrofonski niz za formiranje snopa za CONVERGE Pro 2 DSP miksete (24" stropna ploča)

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 3 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 5 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2772937

Uobičajena cijena:
344,88 €
PREOSTALO:
1 kom.
AKCIJSKA CENA:
224,17 € (1.689,01 kn)
PREOSTALO:
1 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

ClearOne BMA 360 je tehnološki napredan, profesionalni A/V konferencijski mikrofon sa plafonskim faktorom od 24" koji se uklapa u većinu spuštenih plafona današnjice. Poznat je kao prvi zaista širokopojasni, frekvencijski nepromenljiv niz mikrofona za formiranje snopa. Ujednačen odziv pojačanja na svim frekvencijama bendovi sa ClearOne tehnologijom Audio Intelligence koja vam daje maksimalno kristalno čist zvuk sa punom vernošću – bez obzira na to koliko je akustika vaše sobe zahtevna i da li učesnici sede, stoje ili se kreću po prostoriji.

BMA 360 se povezuje na CONVERGE Pro 2 DSP mikser (dostupan zasebno) pomoću jednog Cat 6 kabla za audio podatke i PoE++ napajanje. Pruža punu pokrivenost od 360° sa full-duplek prenosom za produktivne sastanke na daljinu i učenje na daljinu u malim i velikim konferencijskim salama, fleksibilnim sobama, sudnicama, učionicama i medicinskim prostorijama – bez obzira na njihov oblik ili raspored sedišta.

Sva DSP obrada je ugrađena u BMA 360, uključujući poništavanje šuma, poništavanje eha, audio filtere i izbor zraka. ClearOne-ov CONSOLE AI softver pruža jednostavnu konfiguraciju sa jednim tokom rada. Ove integrisane karakteristike značajno smanjuju složenost dizajna sistema, pojednostavljuju instalaciju sa manje kablova, koriste manje prostora u rek-ovima, nude manje ograničenja udaljenosti i niže troškove instalacije i konfiguracije.

Kako vaši sastanci rastu u veličini, BMA 360 podržava uzastopno povezivanje do tri plafonska panela preko P-Link-a za jednostavnije kabliranje i veće udaljenosti u poređenju sa mrežnim „home run“ Ethernet vezama. Do 200' se može postaviti između svake pločice, što vam omogućava da pokrijete veće površine sa mikrofonima koji rade u tandemu - idealno za fleksibilne sobe i proširene konferencijske prostorije.

Jedinica takođe ima moćna, ugrađena pojačala koja se mogu konfigurisati kao četiri kanala od 15V ili dva kanala od 30V, pružajući fleksibilnost kada je potrebno pojačanje za pokretanje lokalnih zvučnika u istoj prostoriji.

BMA 360 se uklapa u plafonske rešetke od 24" i ima centralizovani VESA uzorak rupa koji podržava montažu na stubove. Kompleti za montažu adaptera za tvrdi plafon i ugradni plafon su takođe dostupni zasebno.

Deep Sidelobe Beamforming tehnologija
Moderne konferencijske sale sa velikim reflektujućim površinama i staklenim zidovima otežavaju održavanje visoke razumljivosti govora. DsBeam duboko bočno formiranje snopa pruža neuporedivu maksimalnu dubinu bočnog snopa (ispod -40dB), što rezultira superiornom reverberacijom i suzbijanjem šuma u ​​teškim prostorima za superiornu jasnoću i razumljivost.
Adaptivna tehnologija upravljanja
Prilagodljiva kontrola pruža savršenu pokrivenost za svakog učesnika, odlična za fleksibilne prostore ili sobe bez fiksnog rasporeda. Nije potrebna rekonfiguracija kada se promeni raspored sedenja. U tradicionalnim konferencijskim salama, ovo daje učesnicima slobodu da ustanu i kreću se po prostoriji bez straha da će odustati od razgovora.

Prilagodljivo upravljanje takođe podržava praćenje kamere, sa mikrofonom koji prati razgovor i vodi kameru do mesta gde učesnici razgovaraju u prostoriji.

Topologija gornje grede
ClearOneov pristup preciznom oblikovanju zraka obezbeđuje preciznu topologiju snopa koja lako postiže bez izobličenja, punu pokrivenost od 360° bilo kog oblika prostorije i bilo kog rasporeda sedenja koristeći ClearOne Audio Intelligence tehnologiju.

Broj krakova: 6, 8, 10, 11 ili 12
Obrasci prostorija: pun krug/kvadrat, pravougaonik, polukrug/učionica
Veličina pokrivenosti: 24 veličine od malih 10 k 10 inča do izuzetno velikih 36 k 20 inča

Poništavanje akustičnog eha 6. generacije
Integrisani audio algoritmi sa poništavanjem akustičnog odjeka 6. generacije, smanjenjem šuma, filtriranjem i automatskom kontrolom nivoa obezbeđuju nenadmašne performanse full-dupleksa za razgovore koji zvuče najprirodnije.
Integrisani DSP obrađuje zvuk
Sav audio DSP se radi na ploči, što znači da nije potrebna obrada zvuka za formiranje snopa od CONVERGE Pro 2 DSP miksera, omogućavajući tradicionalnim mikrofonima da rade u skladu sa mikrofonom za formiranje snopa.


ClearOne BMA 360 konferencijski niz mikrofona za formiranje snopa za CONVERGE Pro 2 DSP miksere (24" plafonska ploča)

Dodatne informacije

Proizvođač ClearOne
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije