Velika nagradna igra
do 3 dana
  • Komplet od 2 knjige - Mrs. Poe Lynn Cullen + Podne kod Tiffanyja Echo Heron ZO_187350 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

Komplet od 2 knjige - Mrs. Poe Lynn Cullen + Podne kod Tiffanyja Echo Heron

Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 3 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 5 dana
Ukoliko transport traje više od 7 dana

Kod proizvoda: 2771613

Uobičajena cijena:
16,26 €
PREOSTALO:
2 kom.
AKCIJSKA CENA:
10,57 € (79,64 kn)
PREOSTALO:
2 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Gđa. Poe

Zabranjena ljubav prema autoru Gavrana može biti opasna...

Godina je 1845. Edgar Allan Poe, autor Gavrana i drugih mračnih pjesama i priča o duhovima, zvijezda je njujorškog društva. I dok se New York, opsjednut svime senzacionalnim, zaljubio u njega, slavni se književnik razorno zaljubio u plahu pjesnikinju Frances Osgood. No, nažalost, udana je, za svog rođaka, Frances je udana za slikara, zaokupljena vječnim ljubavnim vezama.

Prihvatite poziv u vrijeme kada su Broadwayem vozile kočije iu salonima bogataša pod svjetlima plinskih svjetiljki izlagale su se raskošne haljine, recitirala poezija i raspravljalo o svakojakim skandalima.

Frances je nemoćna protiv svojih osjećaja... i nesposobna se oduprijeti razornom javnom mnijenju kada njihova ljubav izađe na vidjelo. Nađe se na opasnom teritoriju i ubrzo otkrije da nije samo njegova reputacija, već i njegov život na kocki. Poeova teško bolesna žena ni pod koju cijenu ne želi se odreći muža... Kao da smo se našli u nekoj od horor priča glavnog junaka...

Podne kod Tiffanyja

Otkrivena tajna svjetski poznatih Tiffany lampi!

U ured poznatih na Manhattanu   Louis Tiffany   hrabri mladi umjetnik ušao je u ljeto 1888   Clara Wolcott da ga zamoli za mjesto dizajnera u njegovoj tvrtki. Njezina uloga u višemilijunskom carstvu staklene ljepote dugo je ostala jedna od najbolje čuvanih tajni. Tajna toliko eksplozivna da je, kad je stotinu osamnaest godina kasnije otkrivena, svjetski umjetnički svijet ostao bez daha.
Slavne Tiffanyjeve lampe, kao i veličanstveni mozaik, uopće nisu njegovo autorsko djelo, kako je donedavno bio uvjeren cijeli svijet. I svi bismo i danas vjerovali u to da se Clarin glas nije čuo iz njezinih pisama više od jednog stoljeća.
Rastrzan između svoje strastvene opsesije Clarom i gladi za uspjehom i slavom, Tiffany je gotovo doslovno porobio talentiranu dizajnericu. A Clara, rastrgana između ljubavi i mržnje prema svom poslodavcu, borila se ne samo s okoštalim pravilima tadašnjeg društva, već i s vlastitom željom za priznanjem.

Autor   Jeka Čaplja   temelji se na nedavno otkrivenom skupu pisama napisanih između 1888. i 1944. Na taj način možemo izravno pogledati u unutrašnjost stvarnih likova, bilo da se radi o šaljivim glosama koje Clara upućuje svojim sestrama ili o stihovima punim boli i duboke osjećaj.

Od impresivnih   freske iz razdoblja , gdje se činjenice majstorski isprepliću s fikcijom, odiše neponovljivom atmosferom Manhattana 19. stoljeća. Pozvani smo u život jedne od najistaknutijih umjetnica tog vremena - Clare Wollcott, genija skrivene u sjeni legendarnih Tiffany lampi.

“Kada gledam prozore, mozaike i lampe koje je izradila moja sestra, vidim njenu dušu u njima. Uvijek sam Klaru smatrao jednom od Božjih odabranica. Blagoslovljeni smo što živimo u njezinu društvu i hodamo u njezinu svjetlu. Uspomena na nju je zvijezda koja će nam svijetliti do kraja naših dana.”



Komplet od 2 knjige -Mrs. Poe Lynn Cullen + Podne kod Tiffanyja Echo Heron

Knjige mogu imati lagane ogrebotine koje ne utječu na njihov sadržaj.

Dodatne informacije

Proizvođač Skraćena verzija
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije