Velika nagradna igra

POPUST 10% na košaricu za kupovinu iznad 20€ i 20% za kupovinu iznad 60€

do 2 dana
  • Jan van Haasteren Winery 3000pcs Puzzle puzzle 300 dijelova ZO_212156 1

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

TOP

Jan van Haasteren Winery 3000pcs Puzzle puzzle 300 dijelova

Black friday Akcija traje još ili će biti rasprodano!
Novo Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina Plaćanje pouzećem
Na skladištu: CZ Prodavač: LEVNO, spol. s r.o.

Dostava po pravilu oko 2 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 3 dana
Ukoliko transport traje više od 14 dana

Kod proizvoda: 2769429

AKCIJSKA CENA:
18,52 € (139,54 kn)
PREOSTALO:
1 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Jan van Haasteren desetljećima posebno za brend Jumbo stvara nesvakidašnje šarene duhovite ilustracije s naglaskom na najsitnije detalje. Stoga nije ni čudo da je zagonetka Jana van Haasterena postala neprikosnoveni broj 1 među stripovskim zagonetkama. Većina obožavatelja njegovog rada odmah će krenuti u potragu za Janovim zaštitnim znakom – perajom morskog psa, koja se nalazi u svim zagonetkama koje je napravio!

No, možete prihvatiti izazov i pokušati u njegovim crtežima potražiti druge motive koji se isprepliću u ogromnom broju van Haasterenovih radova – Djed Mraz, koji pripada nečijoj ruci, viri iza zida, ispod vode, proteze ili Jan van Haasterenov autoportret. Možete li ih sve pronaći? Tijekom godina, Jumboova suradnja s Janom van Haasterenom stvorila je opsežnu kolekciju slagalica, počevši od slagalica od 150 dijelova pa sve do onih koje se sastoje od 5000 dijelova. Svake godine ova kolekcija raste s dodatnim dizajnom.

Kvaliteta marke Jumbo

Umješnost je i dalje uključena... Kvaliteta je Jumbova opsesija više od 160 godina . Otkako je tvrtka započela s izradom slagalica, koristi se najzahtjevnijim i najinovativnijim tehnikama za izradu najkvalitetnijih slagalica. Briga za svaki detalj zaštitni je znak nizozemskog proizvođača.

Prvoklasni materijali

Za izradu svih slagalica za djecu i odrasle koriste najkvalitetnije materijale. Osnovna sirovina je pažljivo odabran, ekološki prihvatljiv , što izdržljiviji karton. Zahvaljujući tome, svaki dio slagalice održava svoj optimalan oblik i savršeno se uklapa u veću cjelinu - svaki put.

Precizno rezanje

Kako bi osigurao da svaki dio slagalice savršeno pristaje, proizvođač koristi preciznu tehniku rezanja koja osigurava 100% ispravno rezanje svakog pojedinačnog dijela slagalice. Svi kalupi za kekse ručno su izrađeni, što svaki komad čini jedinstvenim na svoj način i pristaje samo tamo gdje treba biti postavljen .

Slagalice koje izgledaju poput plakata

Ono što Jumbo slagalice izdvaja od onih drugih proizvođača je često spominjana kvaliteta. Kvaliteta koja se najbolje vidi nakon slaganja slagalice. Uloženi su svi napori kako bi se osiguralo da gotov dizajn ima glatku površinu i više nalikuje na poster ili fotografiju nego na slagalicu.

Tvornica u Nizozemskoj

Jedna od najvećih prednosti u proizvodnji je lokacija tvornice u matičnoj zemlji – Nizozemskoj. Zahvaljujući tome, cijeli proces proizvodnje je strogo kontroliran, od početka do kraja. Osim toga, zahtjevi koje treba ispuniti puno su stroži nego u drugim zemljama .

Prekrasno pakiranje

Svi paketi zagonetki za djecu i odrasle pomno su dizajnirani kako bi zadovoljili zahtjeve i prodavača i kupaca. Kutije su izrađene od kvalitetnog kartona, sa šarenim motivom za sastavljanje i logom marke i proizvođača. Odlično izgledaju i na prodajnoj polici i na polici u dnevnoj sobi.

Dodatne informacije

Proizvođač Jumbo
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

LEVNO, spol. s r.o., IB: 04676408
Chotěbuzská 198
Poštanski kod: 100 00, Praha, CZ


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije