Velika nagradna igra

POPUST 10% na košaricu za kupovinu iznad 20€ i 20% za kupovinu iznad 60€

  • Privremena tetovaža DCF12 1
  • Privremena tetovaža DCF12 2
  • Privremena tetovaža DCF12 3

Slika može da služi samo u ilustrativne svrhe

TOP

Privremena tetovaža DCF12

Sretni dani Akcija traje još ili će biti rasprodano!
Garancija 24 mjeseci 15 dana povrata Besplatna poštarina
Na skladištu: CN Prodavač: ShipGratis Limited

Dostava po pravilu oko 12-31 dana od dana otpreme

Garancija povrata novca
Ukoliko roba nije otpremljena do 11 dana
Ukoliko transport traje više od 70 dana

Kod proizvoda: 208186

AKCIJSKA CENA:
2,69 € (20,29 kn)
PRODANO:
>200 kom.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Opis Proizvoda

Detalji

Prikaz proizvoda

Specifikacije proizvoda

Originalne slike ↓
Proizvodi koji se vide na koži
Kako nanijeti privremenu tetovažu

Počnite s čistom, suhom kožom . Privremene tetovaže izrađuju se tintom, što znači da ih prirodna ulja kože odbijaju. Pažljivo očistite područje koje želite ukrasiti sapunom i vodom i osušite ga papirnatim ručnikom. Ako ste jako znojni, alkohol može pomoći u uklanjanju masnoće. Ulijte malo na vatu, a zatim obrišite područje. Ipak, nemojte to raditi svaki dan – mogli biste isušiti kožu.

Odaberite svoju tetovažu. Neke privremene tetovaže dolaze zasebno pakirane, što je jednostavno. Međutim, ako je privremena tetovaža koju želite nositi na plahti s nekoliko drugih, morat ćete je odvojiti. Izrežite ga oko njega oštrim škarama, pazeći da ne isječete sam dizajn, dok ga ne odvojite od "flash lista".

Skinite prozirnu podlogu. U ovom trenutku, vaša tetovaža je zaštićena tankim slojem prozirne plastike. Pažljivo odaberi ovo. Trebali biste moći vidjeti jarku verziju tetovaže u zrcalu koju planirate nanijeti na kožu. Od sada će se strana s tintom, koja je zaštićena prozirnom plastikom, zvati lice strana.

Stavite sliku licem prema dolje na kožu. Potvrdite da želite nanijeti tetovažu na mjesto koje ste upravo očistili, a zatim stavite lice na kožu. Nemojte se vrtjeti okolo. Samo ga čvrsto držite na mjestu dok prelazite na sljedeći korak.

Pritisnite vlažnu krpu ili spužvu preko papira za tetoviranje. Uzmite komad tkanine ili spužvu koja nije ni suha ni mokra od kostiju i čvrsto ga pritisnite na podlogu tetovaže. Držite ga na mjestu i ne dopustite da klizi, čak i ako to želi.

Zadržite najmanje 60 sekundi. Da biste dobili najcjelovitiju sliku, trebat će vam malo strpljenja. Nemojte ni pomišljati da uklonite krpu ili papirnatu podlogu s ruke dok ne prođe puna minuta. Dok sjedite, pokušajte se što manje kretati.

Nježno odlijepite papir. Počnite podizanjem jednog kuta podloge kako biste zavirili u tetovažu. Ako slika izgleda čudno ili se ne lijepi za kožu, vratite krpu ili spužvu i pričekajte još 30 sekundi. Ako izgleda dobro, nastavite polako skidati papir.

Pričekajte da se tetovaža osuši. Budite strpljivi oko deset minuta. Oduprite se želji da probodete svoju privremenu tetovažu. Najbolje je sjediti razumno mirno i ne savijati se previše, kako biste izbjegli nabore ili razmazivanje tetovaže.

Nanesite malo losiona na bazi vode. Kako bi vaša tetovaža trajala još dulje, hidratizirajte kožu nježno utapkajući malo kreme ili losiona na vrh. Izbjegavajte guste hidratantne kreme na bazi ulja, kao što je vazelin, koji može razmazati tetovažu. Ako želite, možete posipati dječji puder i preko vrha tetovaže, kako bi izgledala mat (a time i realističnija).

Bilješka

1 Svaki carinski porez je odgovornost kupca, prodavač ne snosi tarifu. Ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi carine, zatražite savjet od svog lokalnog carinskog ureda.
2 Naša cijena ne uključuje porez ili nadoplatu za udaljena područja. Molimo vas da nam ostavite svoju adresu e-pošte prilikom narudžbe u slučaju nejasnoća.

Kliknite za ulazak u trgovinu da vidite više robe

Pitanja i odgovori

Koliko dugo ostaje?
Razlikuje se ovisno o tome gdje je postavljen, koliko često se tuširate i trlja li se o odjeću. U najboljim okolnostima, privremena tetovaža može trajati oko tjedan dana.

Kako mogu učiniti da tetovaža traje duže, čak i nakon pranja?
Pokušajte nanijeti vodootporni, tekući zavoj preko njega. To će zaštititi tetovažu od skidanja dok se kupate. Međutim, izbjegavajte prejako trljanje područja.

Kako da skinem privremenu tetovažu?
Postoji nekoliko metoda. Jedan je isprati ga toplom vodom sa sapunom. Drugi je nanošenje dječjeg ulja na vatu ili papirnati ručnik, a zatim nježno trljati tetovažu dok ne skine.

Mogu li privremene tetovaže oštetiti moje lice?
Ne, općenito je privremene tetovaže sigurne za postavljanje bilo gdje na tijelu, pod pretpostavkom da nemate alergije na materijale.

Moje privremene tetovaže su ljepljive. Kako to mogu promijeniti?
Jeste li osušili kožu? Ako ne, to bi mogao biti uzrok da se vaša tetovaža tako osjeća. Sljedeći put svakako osušite kožu prije nanošenja tetovaže.

Koje mjesto se može koristiti?

Korisnik na: kože, keramiku, metal, staklo ... itd.

Kako mogu platiti narudžbu?

Kako AliExpress štiti moja plaćanja?

Kako mogu pratiti svoju narudžbu?

OPASNOST OD GUŠENJA-MALI DIJELOVI.

Nije za djecu mlađu od 3 godine.

Dodatne informacije

Materijal PVC
Dimenzije 10.5*6CM
Količina delova u setu 1
Količina komada u pakovanju 1

Package info

Recenzije

Rasprava o proizvodu

Diskusija o proizvodu

Za sada nemamo nijedan komentar ili upit u vezi ovog proizvoda, budite prvi!

Pošaljite nam svoj upit ili komentar u vezi proizvoda:




Prodavač

Prodavač

ShipGratis Limited, IB: 2694621
One Midtown, Hoi Shing Road 11
Poštanski kod: 999077, Tsuen Wan, N.T., Hong Kong, CN


Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Pravilnik za reklamacije

Pravilnik za reklamacije

Porezi

Porezi

Prema članu 14a SMJERNICE SAVJETA 2006/112 EZ, PDV je plaćen od strane platforme ATELI u režimu IOSS pod evidencijskim brojem IM2030000017. Cijena artikla je navedena uključujući PDV.Više o poreznoj politici ovdje: AICI